Kahramanmaraş’ın metropol ilçelerinden biri olan Dulkadiroğlu’nda mahallelerde halk buluşmaları düzenleyen Dulkadiroğlu MHP İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı ve yönetimi esnaflar için başlattıkları “Siftah Bizden Bereket Allah’tan”, muhtar buluşmaları için yaptıkları “Kahveler Bizden Hatırı Muhtarlarımızdan” kampanyalarıyla Türkiye’de ses getirmişlerdi.

 Halkın doğru ve ilkeli gazeteden süreci takip etmeleri arzusuyla “Türkgün Gazetesi Okuyorum!” kampanyası düzenleyerek Dulkadiroğlu İlçesi sınırlarında Türkgün Gazetesi dağıtımını yapan MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı, Devlet kurumlarına ve STK temsilcilerine yaptıkları ziyaretlerde ise “Sim Sırma İşlemeli Türk Bayrağını Emanet Ediyoruz!” mottosuyla “Devletin Bekası” vurgusuna dikkat çekmişlerdi.

Dulkadiroğlu MHP İlçe Teşkilatı, son olarak çok anlamlı ve manidar bir projeyle yine kendilerinden söz ettirmeye başardılar. Son günlerde Dulkadiroğlu MHP Teşkilatı, muhtarları ziyaret ederek MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın’ın “DAVAYA ADANMIŞ ÖMÜR DEVLET BAHÇELİ” adlı kitabı hediye ediyor. Bu konuda görüşlerini aldığımız Dulkadiroğlu MHP İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı “Davaya Adanmış Ömür Devlet Bahçeli” kitabının muhtarlara hediye edilmesi etkinliğiyle ilgili;

“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin, yaşamıyla, davasıyla, ülkemizin en kritik süreçlerinde aldığı kararlar ve uyguladığı siyasetle Türk siyasi tarihinin en önemli kimliklerinden biri olduğunu defalarca müşahede ettik. Bizler onun evlatları olarak, onu davası için yaptıklarını, ülkemizin beka sorunuyla karşı karşıya olduğu süreçlerde ülkemize ve milletimize olan hizmetini çok yakından görüyor ve biliyoruz. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin öncülüğünde partimizin ülke siyasetindeki rolünü, milletimiz yüreğindeki yerinin farkındayız. Bundan dolayı halkımızın partimizden ve teşkilatlarımızdan beklentisinin, yani dolayısıyla sorumluluklarımızı biliyoruz. Liderimizin emir ve talimatları çerçevesinde azimle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Semih Yalçın Beyefendi; liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin hayatını, davamıza olan hizmetlerini, ülkemizin siyasi tarihinin en önemli olaylarının yaşandığı kritik süreçlerde liderimizin, partimizin ve teşkilatlarımızın dik duruşunu, ilkeli siyasetini, liderimizin ülke menfaatlerini her türlü şahsi menfaattin üstünde gördüğünü ortaya koyan çok güzel bir kitap kaleme aldı. Biz de Dulkadiroğlu MHP İlçe Teşkilatı olarak “DAVAYA ADANMIŞ ÖMÜR DEVLET BAHÇELİ” adlı bu güzel eseri muhtarlarımıza hediye ederek onların da bu kıymetli eseri okumalarını, istifade etmelerini arzu eyledik. Bu çerçevede teşkilatımızla birlikte muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz ve ziyaretlerimiz sırasında “DAVAYA ADANMIŞ ÖMÜR DEVLET BAHÇELİ” adlı kitabımızı hediye ediyoruz. Dulkadiroğlu MHP İlçe Teşkilatı olarak, muhtarlarımızın bu kıymetli eseri okumalarını, istifade etmelerini temenni ediyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi