Kahramanmaraş’ta üç gün sürecek ziyaret ve incelemelerine Göksun ilçesinden başlayan AK Parti MYK Üyesi, TBMM Grup Başkan Vekili Mahir Ünal Göksun ilçesinde, Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel, İl ve İlçe Teşkilatları ile ,İlçe Belediye Başkanları tarafından büyük bir coşku ile karşılandı.

Beraberindeki heyet ile Alparslan Türkeş mesire alanını ziyaret eden Ünal burada piknik yapan öğrenci ve vatandaşlarla sohbet etti.

Bir öğrenci grubunun sofrasını ziyaret eden Ünal'a Z kuşağı olarak tabir edilen gençlerden büyük destek geldi. Z kuşağı gençler Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hayranlıklarını dile getirerek oy kullanmaya hak kazandıkları da oylarını AK Parti'ye vereceklerini söyledi.

Mesire alanında yaşlı vatandaşlarla yapılan sohbetlerde de vatandaşlar Erdoğan ve AK Parti vurgusu yaptı.

ŞEHİR MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Ünal ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü makamında ziyaret ederek projeler hakkında yapılan sunumları dinledi. Daha sonra Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’u da makamında ziyaret eden Ünal burada kent genelinde yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler aldı.Son olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan valilik meydan projesinin çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal bu projenin çok önemli olduğunu vurgulayarak kente nefes aldıracağını belirtti.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’u makamında ziyarete den Mahir Ünal, yıkım çalışmaları başlayan valilik meydanı gezerek, cadde üzerinde bulunan esnaflarla sohbet etti.

İncelemeler sırasında konuşan Ünal, “Eski şehir kültürümüzde var olan çarşı anlayışı, alışveriş merkezi anlayışından çıkıp, bedesten anlayışıyla tekrardan dönen ve şehirde yaşayan insanların bu meydanda bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri hem kültür sanat faaliyetlerine katılacaklar ve hem alışverişlerini yapacaklar, hem de Kahramanmaraş şehir mimarisinin somutlaşmış haline de burada inşallah ortaya çıkacak. Bu açıdan bu meydan projesi çok önemli. Şimdi inşallah daha önce emniyet müdürlüğü vardı biliyorsunuz. Emniyet müdürlüğünü yıkarak belediyenin karşısına meydan yaptık, oraya bir de cami yapıldı ki şimdi orası da bir gençlik merkezine dönüştürülecek” dedi. (HABER-FOTO: MUSTAFA KÖMÜ-İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi