Arslan Deveboynu başkanlığındaki Kahramanmaraş BüyükşehirGazeteciler Cemiyeti (KMBGC) Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri, istişaretoplantısında bir araya geldi.

Yaptığı çalışmalar ve faaliyetlerle kent basınına öncüolan, gazetecilerin faydasını gözetmek amacıyla yoğun bir mesai harcayan BaşkanArslan Deveboynu öncülüğündeki Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti(KMBGC), düzenlediği toplantılara bir yenisini daha ekledi. Daha öncedüzenlediği toplantılarla kent basının sorunlarına çözümler bulmayı amaçlayanve bu doğrultuda çalışmalarına devam eden KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu, bukez ise Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ile istişare toplantısında buluştu.AKDO’da düzenlenen ve oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantıyaBaşkan Arslan Deveboynu, Başkan Yardımcısı Mehmet Yüzbaşıoğlu, Genel SekreterSerdar Erdoğanyılmaz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Kösebalaban, Erol Öner veMehmet Taş, Yönetim Kurulu Yedek üyesi Lütfi Yıkan ve Faruk Aktemur,Denetleme Kurulu asil üyeleri Fatih Eskalen ve Burhan Karagöz ile DenetlemeKurulu yedek üyeleri Mahmut Beyaz ve Ahmet Güneçıkan katıldı. Toplantıyakatılan üyelerin tek tek fikirleri alınırken, basın sendikacılığı veKahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile birlikteönümüzdeki günlerde yapılması planlanan basın çalıştayı hakkında bilgialışverişinde bulunuldu. Ayrıca Başkan Arslan Deveboynu, Yönetim Kuruluüyelerine cemiyetin bağlı bulunduğu Federasyon ve Konfederasyon yapısıylailgili bilgiler de verdi. Toplantıda Yönetim Kurulu üyeleri ortak görüş alarak cemiyetinyeni  bir binasının olması gerektiği vebu yönde girişimlerde bulunulmasına karar verdi.

 

“CEMİYETİMİZİN KALICIBİR BİNASI OLMALI”

Cemiyetin faaliyetlerinin konuşulduğu toplantı sonrasıaçıklamalarda bulunan KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu, istişarelerde bulunmakamacıyla yönetim ve denetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiklerini söyledi.Cemiyetin kalıcı bir binaya sahip olması amacıyla çalışmalara başlayacaklarınınmüjdesini veren Başkan Deveboynu, “Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetiolarak yönetim ve denetim kurulu üyelerimizle birlikte bir istişare toplantısıyaptık. Bu toplantıda bazı kararlar aldık arkadaşlarımızla ortak istişarelersonucunda. İlk olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti olarak birmekanımızın olması, bir yerimizin olması ve orada gazeteci arkadaşlarımızıngelip o mekanı rahat kullanabilmesinin yanı sıra arkadaşlarımıza hizmet vermekamacımız. Daha sonra yeni üyelerimizi nasıl alırız, nasıl olmalı, kurallarımıznelerdir bunlarla ilgili görüşmeler yaptık. Gelecekte cemiyet olarak şehrimiziçin neler yapabiliriz, ne gibi katkımız olabilir düşüncesiyle istişarelerdebulunduk. Katılan ve katılmayan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu türtoplantılarımızı bundan sonra sık sık yapacağız, önümüzdeki toplantılardatekrar bir araya gelmek dileğiyle” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi