Gelecek Partisi Kahramanmaraş’ta çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sahada sürekli halkla iç içe olan Gelecek Partisi’nin özellikle ilçe teşkilatları yoğun mesai harcıyor. İl Teşkilatı, İlçe teşkilatları Kadın Kolları ve Gençlik kolları kuruluşları ile Kahramanmaraş esnafları ile bir araya geldi.

Geçtiğimiz aylarda yapılan kongreyle Partinin Kahramanmaraş İl Başkanlığına Muharrem Çevik, getirilmişti. Mazbatasını alarak göreve başlayan Çevik, kısa zamanda yürütme kurulunu da belirleyerek çalışmalara start verdi. Önceki gün Ulu Cami civarında, Ahmet Davutoğlu’nun selamlarıyla vatandaşlara, esnaflara ücretsiz maske dağıtan Gelecek Partisi yönetimi, bu kez ise esnaf ziyaretinde bulundu.

“HER ZAMAN HALKIN İÇERİSİNDE OLACAĞIZ”

İl Başkanlığı Yönetim Kurulu, Kadın Kolları, Gençlik Kolları başkanı ve Yönetimi, Onikişubat İlçe Başkanı Cengiz Çiçek ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk’ün de katıldığı esnaf ziyaretinde Çalışmaları hakkında bilgi veren Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik, “Sadece seçim zamanı değil, sadece oy istemek için değil, her zaman halkla iç içe olacağız. Biz halkız, halk gelecek sloganı ile yola çıktık” dedi. Kentin cadde ve sokaklarına inerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Gelecek Partisi teşkilatı, sıcak ilgiyle karşılandı. Esnafın sorunlarını dinleyerek tek tek not alan parti heyeti, esnafın sorunlarını gündeme taşıyacaklarını belirttiler. Günümüz siyasetçilerin seçim döneminde oy istemek için esnaf ziyareti yaptığını ifade eden Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik, “Bizler aynı konumda olmamak için seçim ortamı yokken sahaya çıktık. Amacımız sadece tanışmak ve hasbihal etmekti. Bu sayede alışılagelmiş siyasetçi profilinden farklı olduğumuzu göstermeye çalıştık. Ayrıca esnafımızın dertlerini dinleyerek; temsilcisi olmayı vaad ettiğimiz vatandaşlarımızın derdine ortak olmak, çözüm önerileri konusunda istişare etmek ve öğrendiğimiz dertleri ve çözüm önerilerini kamuoyu ve ilgili makamlarla paylaşıyoruz” dedi.

“ESNAFIN DERDİ BİZİM DERDİMİZ”

Ziyaretlerde Esnafın çok dertli olduğunu onların dertleri ile dertlendiklerini ve çözüm bulmak için çalışacaklarını ifade eden Gelecek Partisi İl Başkanı Muharrem Çevik, Esnafın, çiftçinin, iççilerin kısaca toplumun her kesiminin büyük sorunları olduğunu söyledi.

Çevik, “Yönetimimiz ile birlikte esnaf ziyaretleri yaptık. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Gözlemlediğimiz kadarıyla esnaf çok zor durumda. Çoğu esnaf, ‘İşler yok, kış geliyor aldığımız kredileri ödeyemeyeceğiz’ diyerek dert yanıyor. Esnafın, çiftçinin, iççilerin kısaca toplumun her kesiminin büyük sorunları var. Bu sorunlar aslında çözümsüz değil. Yeter ki toplumun sesine kulak verilsin. Biz bunun için sahadayız. Şeffaf, adil, liyakatli, kararlı, samimi bir ekiple tüm bu sorunların üstesinden gelinebilir. Gelecek Partisi’nin kadroları buna hazır. Devlet yönetiminde büyük deneyimi olan başta Ahmet Davutoğlu ve ekibimiz bu sorunların üstesinden gelebilecek kadrolara sahip. Partimizin bu kadar ilgi görmesi buna işaret. Milletimiz sorunları bu yüzden bize iletiyor ve büyük teveccüh gösteriyor. Çünkü Gelecek kadroları her zaman milletin emrinde olmaya devam edecek” dedi. (HABER: YAŞAR ERİKLİ

Editör: Haber Merkezi