PAZARCIK KAYMAKAMLIĞI ZİYARETİ

Anadolu Kahramanmaraş Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Emine Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Pazarcık Kaymakamı Dr. Adil Nas’ı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Emine Kutlu, Bizler ülkemizin birlik ve beraberliği için canını feda eden, en değerli varlığını veren şehit aileleri ve gazileri olarak her zaman devletimizin yanındayız. şeklinde konuştu.

Pazarcık Kaymakamı Dr. Adil Nas, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şehit ailelerimize bu ülkede ne yapılsa azdır. Şehit Aileleri kahraman şehitlerimizin bize emanetidir, Sizlerle gurur duymaktayız”.  dedi.

AK PARTİ PAZARCIK İLÇE BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

Anadolu Kahramanmaraş Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, Ak Parti Pazarcık İlçe başkanı Harun Eskigün’e Parti binasında ziyarette bulundular. Ak Parti ilçe başkanı Eskigün konuşmasında, Şehit yakınları ve gazilerin çok büyük acılar yaşadığını ancak her zaman vatanın bütünlüğüne ve milletin birliğine olan inançlarının, acılarından büyük olduğunu dosta düşmana haykırdıklarını belirten Eskigün, “Bunun içindir ki ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için gözünü kırpmadan canını veren, en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen vatan evlatlarımızın her zaman başımızın üstünde yeri var. diye konuştu.
 

ASKERLİK ŞUBESİ ZİYARETİ

Anadolu Kahramanmaraş Şehit ve Gazi Aileleri Derneği daha sonra Pazarcık Askerlik şube Başkanı Üsteğmen Uğur Yılmaz'ı ziyarette bulundular. Değneğin çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu. Anadolu Kahramanmaraş Şehit ve Gazi Aileleri Derneği başkanı Emine Kutlu, İlçe Kaymakamımız Dr. Adil Nas, Ak Parti İlçe Başkanı Harun Eskigün ve Pazarcık Askerlik Şube Başkanı Uğur Yılmaz’a göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.

HABER : İLKER YİYEN

Editör: Haber Merkezi