Karaelbistan Kasabası Şehitler Anıtı bölgesindeki organize yoğun katılımla gerçekleşti. Fidanların toprakla buluştuğu Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı Projesinin hayata geçirildiği çalışmada Merhum Alparslan Türkeş ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve sembol isimler adına fidanlar dikildi.
Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı Projesinin hayata geçirildiği organize hakkında değerlendirmelerde bulunan Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Esat Kılınç, duygu ve düşüncelerini şu ifadelerle dile getirdi:
“Elbistan Ülkü Ocakları olarak, Vefatının 24. Sene-i devriyesinde “Başbuğ Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı” kurarak, Başbuğ’umuzun ülkücü harekete can suyu verdiği gibi bizlerde, başbuğumuzun ismini bu ormanda sonsuza kadar yaşatmak için fidanlarımıza can suyunu verdik.
Başbuğ Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı’na yer olarak özellikle Karaelbistan’da bulunan şehitliğin etrafındaki parselleri belirledik. Çünkü Ülkü Ocakları yeri geldiğinde gözünü kırpmadan şehit olabilecek kadar vatanını seven nesiller yetiştirmektedir. Bizler Elbistan Ülkü Ocakları olarak şehitliğin etrafının güzel görünmesi için yeşillendirme çalışmasına devam edeceğiz. Yetkili mercilerin de Şehitlik Anıtının peyzaj düzenleme işlerini tamamladığında çalışmalarımız daha da anlam kazanacaktır.
Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i rahmet dualarla anıyoruz. Allah rahmet eylesin. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.” (HABER: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi