Ankarada düzenlenen müsabakalarda yükselmeyi hedefleyen Ampute Takım,10 gün içinde 7 maça katılacak. 2 takımın şampiyonluk kupasını kaldıracağı takımlar arasına girmek isteyen Kahramanmaraş Ampute Takımı, Ankara müsabakaları için yola çıkmadan önce şampiyonluk enerjisini Kervanhan'da aldı.

Kervanhan'da Ampute Takımını ağırlayan Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Başkanı Sami Kervancıoğlu: “Kahramanmaraş'ın çok değerli, kıymetli Kahramanmaraş Ampute Takımı ve başkanımıza, ekibine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok özverili. Kahramanmaraş hepimizin şehri. Bizde burda Kahramanmaraş'ın Lezzet Grubu olarak her zaman hangi branşta olursa olsun bu cüzide başkanlarımızın yanındayız. İnşallah başkanlarımda burda kahvaltıda söz verdiler. Dediler ki; "biz takım olarak Ankara'ya gideceğiz, şampiyon olacağız ve kupayı alıp inşallah buraya geleceğiz." Bizde Kervan Lezzet Grubu olarak inşallah kupamızı ordan alıp buraya geleceğiz. Tüm sporcu arkadaşlarımızla beraber dondurmamızı keseceğiz. Sporcularımızla beraber bunu kutlamış olacağız. İnşallah Rabbim nasip eder. Kahramanmaraş için futbol olabilir diğer etkinlikler olabilir. İnşallah her zaman şehrimizi tanıtmak için var olacağız. Kahramanmaraş Ampute Takımımıza hayırlı yolculuklar nasip etsin inşallah Allah,kazasız belasız gitsinler. Orda şampiyon olsunlar” ifadelerini kullandı.

“AMPUTE KERVANDA MORAL BULDU”

Geleneksel Spor Dalları Federasyon AS Başkanı Şahin Hopur ise Kervancıoğluna teşekkür ederek, “Her zaman olduğu gibi tüm branşlarda tüm sosyal aktivitelerde, sporlarda yanımızda olan Sami başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Kahramanmaraşımız'ın tek Ampute futbol takımını bugün yolcu edeceğiz. Burada misafirperverliğini gösterip bizleri ağırladı. İnşallah takımımızdan beklentimiz 1. Lig'e yükselmesi ve Kahramanmaraş'ı en iyi şekilde temsil etmesidir. İnşallah hayırlısıyla kupayı alıp gelecekler. Yine Kervanhan'da da bu kupanın kutlamasını yapacağız” ifadelerini kullandı. (HABER-FOTO: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi