Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ömer Baba'nın adı verilen U18 Ligi Fikstür Çekimine 19 takım katılmayı taahhüt etti. Fikstür Çekiminin 25 pazartesi günü yapılması planlanıyor.

Kahramanmaraş Amatör Futbolunun Hizmetkarı Ömer Kahveci Vefat etmesi ile Amatör Futbol Babasız kalmıştı. Kahramanmaraş Futboluna çok büyük emekleri hizmetleri olmuş futbolcusundan antrenörüne yöneticisinden hakemine saha komiserinden sağlıkçısına kadar küçük büyük demeden izninden, gününden feragat ederek herkesime yardımı dokunan Amatörün babası olarak herkesin saygı duyup sevdiği Ömer Kahveci (Ömer Baba)’nin vefatı spor kamuoyunu derinden yaralamıştı. Vefatı ile üzülen spor camiası Spor adamı Ömer Kahvecinin adını 2021-2022 Futbol Sezonu U18 Ligine verdi.

U18 LİGİNE 19 TAKIM TAAHHÜT ETTİ

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ömer Kahveci’nin adı verilen U18 Ligi Fikstür Çekimine 19 takım katılmayı taahhüt etti. İşte Taahhüt eden Kulüplerin Listesi;

Anadolu Gençlikspor, Arsan Sümerspor, As Vefa, Bertizspor, Büyüksırspor, Çağlayanceritspor, Dulkadiroğlu 1337 Spor, Elbistanspor, Ferhuş Karacasuspor, Helete Demirsporspor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor, Kahramanmaraşspor A.Ş, Karaziyaretspor, Kurtuluş 1920 Spor, Kümbetspor, Necip Fazılspor, Onikişubat İdmanyurduspo, Pazarcık Aksuspor, Türkoğlu Gençlerbirliğispor

Ömer Kahveci'nin Özgeçmişi

1952 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve orta öğretimini Kahramanmaraş’ta okudu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde elektrik teknisyeni olarak görev yaptı. 1998 yılında emekli oldu. Çalıştığı yıllarda Kahramanmaraşspor profesyonel ve alt yapı kategorilerinde kulüpte yardım amaçlı fahri olarak uzun yıllar hizmet verdi. Birçok futbolcu yetiştirdi. 1998 yılında emekli olduktan sonra 15.10.2021 tarihine kadar Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda Fahri olarak spora ve sporcuya hizmet verdi. Bu arada Aynı zamanda 1977 yılında kurulan Köklü kulüplerden Kümbetspor’un başkan yardımcılığını üstlendi ve yönetiminde yer alıyordu. Saha komiserleri derneği yönetiminde görev yaptı, uzun yıllar saha komiserliği yaptı. Kahramanmaraş ‘ta sporcunun Ömer Babasıydı ASKF de yaptığı hizmetler yazıya dökülmez. Evini çocuğunu unuttu yıllarca sahalarda menfaat düşünmeden emek verdi. Anadolu Gençlikspor ve Necip Fazıl Spor Kulübünü kurdu. Kadın Liglerinde müsabakaya çıkan futbolcularımıza verdiği emek aşikardır. Sporcuların ayakkabısı yoksa temin etti, karnı açsa doyurdu. Ömer Baba Spor camiası için bir değerdi spora hayatını verdi. Evli ve 3 çocuk babası olan ve Amatörün Babası olarak milyonlarca evladı olan Ömer Kahveci’yi Kahramanmaraş spor camiası asla unutamayacak. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi