Hatay Büyükşehir Belediyesi, Görme Engelli Vatandaşa Kimlik Yenileme Hizmeti Verdi

Hatay’ın İskenderun ilçesi Numune Mahallesi’nde yaşayan 46 yaşındaki görme engelli Süreyya Söylemez’in kimlik yenileme işlemi, Hatay Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin özel desteğiyle gerçekleştirildi. Görme engelli vatandaş, yaşadığı kolaylık nedeniyle yetkililere teşekkür etti.

Görme Engelli Kadını Kimlik Yenilemeye Hbb Ekipleri Götürdü (6)“Yerinde Çözüm” Ekibi Hızlı ve Hassas Destek Sağladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’na bağlı “Yerinde Çözüm Birimi” ekipleri, Süreyya Söylemez’in talebi üzerine harekete geçti. Evine gidilerek, kimlik kartı yenileme için gerekli fotoğraf çekimi yapıldı ve nüfus müdürlüğünde randevu işlemleri tamamlandı. Böylece görme engelli vatandaşın işlemleri hızlı ve sorunsuz tamamlandı.

Görme Engelli Kadını Kimlik Yenilemeye Hbb Ekipleri Götürdü (3)Süreyya Söylemez: “Hatay Büyükşehir’e Teşekkür Ediyorum”

Kimlik yenileme sürecindeki yardımlardan dolayı memnuniyetini dile getiren Süreyya Söylemez, “Yaşadığım zorluklarda Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Başkan Mehmet Öntürk’ün destekleri çok değerli oldu. Her türlü sorunumu hızlı bir şekilde çözdüler, teşekkür ederim” dedi.

Görme Engelli Kadını Kimlik Yenilemeye Hbb Ekipleri Götürdü (5)Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden Engelli Vatandaşlara Özel Hizmetler

Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Yerinde Çözüm Birimi” ekiplerinin il genelinde engelli ve dezavantajlı vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için sahada yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğini bildirdi. Belediye, sosyal hizmet alanındaki projelerle toplumun tüm kesimlerine ulaşmayı hedefliyor.

Kim Milyoner Olmak İster  Sinem Oral kimdir, kaç yaşında, nereli? Kimdir?
Kim Milyoner Olmak İster Sinem Oral kimdir, kaç yaşında, nereli? Kimdir?
İçeriği Görüntüle

Görme Engelli Kadını Kimlik Yenilemeye Hbb Ekipleri Götürdü (1)

Kaynak: İHA