İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman Çağlayancerit ilçesine yaptığı ziyaret kapsamında bazı okullarda incelemede bulunup, öğretmen ve öğrencilerle ile bir araya geldi, ayrıca Çağlayancerit Kaymakamlığı, Çağlayancerit Belediyesi ve Çağlayancerit İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne de ziyarette bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman’ın, beraberindeki İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları Halit Demirtaş, Önder Erdem Gökşen ve Şube Müdürü Kemal Kösekul ile gerçekleştirdiği Çağlayancerit ziyaretinde ilk durağı Şehit Orhan Sürmen Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Burada öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek, sohbetler gerçekleştirdi.

Peşinden Çağlayancerit Kaymakamı Talha Battal ile Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun’u makamlarında ziyaret ederek, ilçenin eğitim durumu ile ilgili istişareler gerçekleştirdi.

Çağlayancerit ilçesinde görev yapan okul ve kurum müdürleriyle de toplantı yapan Kahraman, müdürlerin talep, istek ve önerilerini dinleyerek sorunların çözümü konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Daha sonra Çağlayancerit İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Öztürk’ü makamında ziyaret ederek şube müdürleri ve kurum personelleri ile tanıştı.,

Müdür Yusuf Kahraman, Çağlayancerit Kaymakamı Talha Battal, İlçe Müdürümüz Ali Öztürk ve Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun ile birlikte Ömer Halisdemir Yatılı Bölge Ortaokulu ziyaretinin ardından yapımı devam eden okul inşaatlarını yerinde inceledi ve inşaatlarla ilgili bilgiler aldı.

Son ziyaretini Çağlayancerit Kaymakamı Talha Battal ve İlçe Müdürümüz Ali Öztürk ile birlikte Helete Anadolu Lisesi’ne gerçekleştiren İl Müdürü Yusuf Kahraman, öğrenci ve öğretmenlerle buluştu.

Müdür Kahraman, gerçekleştirdiği ziyaretlerde yüz yüze eğitime tekrar ara verilmemesi için özellikle okullarda maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyulması gerektiği konusunda öğrencilere telkinlerde bulunarak salgın konusunda çok dikkatli ve hassas olmaları gerektiğini, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diledi.

Okul yöneticileri ve öğretmenlerle gerçekleştirdiği sohbetlerde, okullarımızdan ayrı geçen bir buçuk yıllık süre içerisinde okullarımızın ve öğretmenlerimizin öneminin çok daha iyi anlaşıldığına işaret ederek yeni eğitim ve öğretim yılında kendilerinden daha büyük gayret beklediklerini ifade etti ve hayırlı bir eğitim ve öğretim yılı diledi. (HABER: YASEMİN YÜZBAŞIOĞLU)

Editör: Haber Merkezi