Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde trafik ekiplerinin dikkati sayesinde ilginç bir olay ortaya çıkarıldı. Plakasız ve trafikten çekme belgeli bir otomobille yola çıkan ve üstelik ehliyeti de olmayan sürücüye ağır para cezası uygulandı.

PLAKASIZ, BELGESİZ VE EHLİYETSİZ
Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mescit Mahallesi Gaziturhan Bey Caddesi üzerinde seyir halinde olan, ön ve arka plakaları bulunmayan otomobili durdurdu. Aracın sürücüsünün S.S. (30) olduğu tespit edildi.

Yapılan kontrollerde otomobilin trafikten çekme belgeli olduğu ve S.S.’nin ehliyetsiz olduğu belirlendi. Bu ihlaller nedeniyle sürücüye 58 bin 503 TL idari para cezası kesildi.

Trafikten Çekme Belgeli Araçla Yola Çıktı, 58 Bin Tl Ceza Yedi1

ÜZERİNDEN UYUŞTURUCU EMDİRİLMİŞ TÜTÜN ÇIKTI
S.S.’nin yapılan üst aramasında, kağıda sarılı halde uyuşturucu madde emdirilmiş tütün ele geçirildi. Olay yerinde gözaltına alınan sürücü, emniyete götürülerek hakkında yasal işlem başlatıldı.

Plakası olmayan araç ise yediemin otoparkına çekilerek trafikten men edildi.

Merdiven boşluğunda ölü bulundu: 77 yaşındaki Hasan K. hayatını kaybetti
Merdiven boşluğunda ölü bulundu: 77 yaşındaki Hasan K. hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

POLİSTEN YAKIN TAKİP
Emniyet ekipleri, özellikle trafikten men edilmiş ve belgesiz araçlarla ilgili denetimlerini artırırken, sürücülere hem trafik kurallarına uyma hem de belge ve plaka kontrollerine dikkat etmeleri yönünde uyarılarda bulundu.

Kaynak: DHA