Pop müziğin sevilen ismi Ece Seçkin, Kahramanmaraş konseri öncesinde kentin geleneksel tatlarını deneyimledi. Ünlü sanatçı, Katiphan Maraş’ın sahibi Zekiye Hanım’ın mutfağında hazırlanan yöresel lezzetleri tattıktan sonra, “Aklım da kalbim de burada kaldı” diyerek Maraş mutfağına övgüler yağdırdı.
Kentin köklü gastronomi kültürünü yaşatan Katiphan Maraş’ta gerçekleşen buluşmada, Zekiye Hanım ve ailesi Seçkin’i geleneksel Maraş sofrasıyla ağırladı. Özenle hazırlanan menüde tarhana çorbası, acem pilavı, içli köfte ve fıstıklı şekerli börek gibi özgün tatlar yer aldı.
Ece Seçkin, hem mekânın atmosferinden hem de Maraşlıların samimi ilgisinden etkilendiğini belirtti. Sanatçı, “Her lokması ayrı bir emek, her yüzü ayrı bir gülümseme... Böyle bir akşamı unutmak mümkün değil” ifadelerini kullandı.
Gastronomi dolu akşamın ardından sahneye çıkan Seçkin, Kahramanmaraş’ta ilk kez konser verdiğini söyledi. Şehirde gördüğü yoğun ilgiden memnuniyet duyduğunu belirten sanatçı, dinleyicilere enerjik performansıyla keyifli anlar yaşattı.
Ece Seçkin’in bu paylaşımı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ünlü sanatçının sözleri, Maraş mutfağının zenginliğini ve kentin misafirperverliğini bir kez daha Türkiye gündemine taşıdı.
Ece Seçkin Kahramanmaraş Mutfağını Öve Öve Bitiremedi
Ece Seçkin, Katiphan Maraş’ta tattığı yöresel lezzetlere hayran kaldı. “Aklım da kalbim de burada kaldı” diyerek Maraş mutfağını övgüye boğdu.
Muhabir: SEFA BAŞER
Yorumlar
Trend Haberler
Okullar tatil mi? 5 Şubat Perşembe günü ders var mı? Valiliklerden açıklama geldi mi?
Kahramanmaraş'ta bugün vefat edenler 4.2.2026
Kahramanmaraş’ta 4 Şubat 2026 elektrik kesintisi: Hangi mahallelerde elektrik olmayacak?
Kahramanmaraş’ta sular ne zaman gelecek? 4 Şubat KASKİ su kesintisi saatleri açıklandı
Kahramanmaraş’ta okullar tatil mi? 5 Şubat Perşembe okul var mı?
4 Şubat Kahramanmaraş hava durumu




