Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde seyir halindeyken alev alan bir motosiklet, çevredeki esnafın müdahalesiyle söndürüldü. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, Çorlu ilçesi Salih Omurtak Caddesi üzerinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen motokuryenin kullandığı motosiklet, seyir halindeyken bir anda alev aldı. Durumu fark eden sürücü, motosikletini yol kenarında durdurup güvenli bir mesafeye çekti.
Çevredeki esnaf, iş yerlerinde bulunan yangın tüpleriyle alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Olayda motosiklette maddi hasar meydana geldi.
Yangın anı, cadde üzerindeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı.




