Kahramanmaraş İl Başkanlığı, Kartalkaya Barajı’na su takviyesi sağlayacak olan Çetintepe Barajı’nda su tutma işleminin başladığını sosyal medya hesabından duyurdu. 460 milyon metreküp su kapasitesine sahip barajın, bölge için hayati önem taşıdığı vurgulandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Yumaklı'ya Teşekkür
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı paylaşımında, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya şükranlarımızı sunarız” ifadelerine yer verildi. Barajın tamamlanmasıyla birlikte Kahramanmaraş ve çevresinin su ihtiyacının büyük oranda karşılanacağı belirtildi.

Kahramanmaraş’a Hayırlı Olsun
Barajın tamamlanmasının ardından bölge tarımı ve içme suyu temini açısından önemli bir adım atıldığına dikkat çekildi. İl Başkanlığı, “Kahraman şehrimize hayırlı olsun” diyerek çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

Kaynak: Haber merkezi



