Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Ramazan ayı kapsamında düzenlenen iftar programında Kahramanmaraş ve Elazığ hemşehri dernekleriyle bir araya geldi. Başkent Ankara’da gerçekleştirilen programda çok sayıda vatandaş aynı sofrada buluşarak iftar yaptı. Ramazan ayının birlik, dayanışma ve paylaşma ruhunun ön plana çıktığı programda katılımcılar hem sohbet etti hem de Ramazan’ın manevi atmosferini birlikte yaşadı. İftar programına katılan hemşehri dernekleri üyeleri ve vatandaşlar aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşarken programda birlik ve kardeşlik mesajları verildi.

Elazığ ve Kahramanmaraş hemşehri derneklerimizle aynı sofranın etrafında buluştuk.
— Hüseyin Can Güner (@hcanguner) March 5, 2026
Ramazan’ın bereketini ve paylaşmanın güzelliğini hep birlikte yaşadık.
Tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin kabul olmasını diliyor, katılan herkese teşekkür ediyorum.@KadirhanSunguro… pic.twitter.com/jgMR5WSOtw
KAHRAMANMARAŞ VE ELAZIĞ HEMŞEHRİ DERNEKLERİ AYNI SOFRADA
Çankaya’da düzenlenen iftar programında Kahramanmaraş ve Elazığ hemşehri dernekleri üyeleri bir araya geldi. Programda farklı şehirlerden gelen vatandaşlar aynı sofrayı paylaşarak Ramazan ayının bereketini birlikte yaşadı.
İftar programı sırasında katılımcılar arasında samimi sohbetler gerçekleşirken hemşehri derneklerinin dayanışma ve birlik içinde hareket etmesinin önemine dikkat çekildi.
Katılımcılar, bu tür buluşmaların hem kültürel bağları güçlendirdiğini hem de toplumda dayanışmayı artırdığını ifade etti.

SİYASİ İSİMLER DE İFTAR PROGRAMINA KATILDI
Düzenlenen iftar programına farklı siyasi partilerden isimler de katıldı. Programda çekilen fotoğrafta AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Şahin ile CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç’un da yer aldığı görüldü.
Farklı siyasi görüşlerden isimlerin aynı sofrada buluşması, Ramazan ayının birlik ve kardeşlik ruhunu yansıtan bir görüntü olarak değerlendirildi.

RAMAZAN’IN PAYLAŞMA RUHU VURGULANDI
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, iftar programına ilişkin yaptığı paylaşımda Ramazan ayının birlik ve paylaşma ayı olduğuna dikkat çekti.
Güner, programda yaptığı değerlendirmede tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin kabul olması temennisinde bulunarak iftar programına katılan hemşehri derneklerine ve vatandaşlara teşekkür etti.

BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI VERİLDİ
Programda Ramazan ayının toplumsal dayanışmayı güçlendiren yönüne vurgu yapıldı. Katılımcılar aynı sofrada bir araya gelmenin toplumda birlik ve beraberlik duygusunu artırdığını ifade etti.
İftar buluşmasının sıcak ve samimi bir atmosferde geçtiği belirtilirken bu tür etkinliklerin farklı şehirlerden gelen vatandaşlar arasındaki bağları güçlendirdiği kaydedildi.




