KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FIRAT GÖRGEL, ŞAZİYE YÜZBAŞIOĞLU’NUN VEFATINI ÜZÜNTÜYLE DUYURDU
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Mehmet Yüzbaşıoğlu’nun eşi Şaziye Yüzbaşıoğlu’nun vefatını üzüntüyle öğrendiğini belirtti. Başkan Görgel, sosyal medya hesabı üzerinden başsağlığı mesajı yayımlayarak Yüzbaşıoğlu ailesine sabır dileğinde bulundu.
Görgel, Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mümtaz Yüzbaşıoğlu’nun vefat eden eşi için taziye mesajı yayımladı. Görgel, “Kıymetli Mehmet Yüzbaşıoğlu ağabeyin eşi Şaziye Yüzbaşıoğlu’nun vefatını üzüntüyle öğrendim. Başta Yüzbaşıoğlu ailesi olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mümtaz Yüzbaşıoğlu’nun vefat eden eşi Şaziye Yüzbaşıoğlu için taziye mesajı yayımladı. Başkan Görgel, bir süredir hastanede tedavi gören ancak hayatını kaybeden Yüzbaşıoğlu’nun ebediyete intikal etmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Kıymetli Mehmet Yüzbaşıoğlu ağabeyin eşi Şaziye Yüzbaşıoğlu’nun vefatını üzüntüyle öğrendim. Başta Yüzbaşıoğlu ailesi olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.
AİLEYE VE YAKINLARINA TAZİYE MESAJI
Başkan Görgel, mesajında ayrıca Şaziye Yüzbaşıoğlu’nun vefatının, tüm yakınları ve sevenleri için büyük bir kayıp olduğunu belirterek, acılı aileye başsağlığı diledi
Kıymetli Mehmet Yüzbaşıoğlu ağabeyin eşi Şaziye Yüzbaşıoğlu’nun vefatını üzüntüyle öğrendim.
— Fırat Görgel (@firatgorgel) March 18, 2026
Başta Yüzbaşıoğlu ailesi olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.


