6 Ekim Masterchef Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı, Kırmızı Takım Kaptanı Kim Oldu?
6 Ekim Masterchef Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı, Kırmızı Takım Kaptanı Kim Oldu?
İçeriği Görüntüle
Bartın’ın Amasra ilçesinde balık tutmak için 4,5 metre uzunluğundaki teknesiyle denize açılan 35 yaşındaki maden işçisi İlker Mızrap’tan haber alınamıyor. Mızrap’ın eşine son olarak “Balık tuttum, geliyorum” mesajı gönderdiği öğrenilirken, Sahil Güvenlik ekipleri denizde arama çalışması başlattı.
İlker Mızrap, dün saat 16.00 sıralarında Amasra’daki Büyük Liman’dan teknesiyle denize açıldı. Balık tutmak amacıyla denize çıkan Mızrap’ın ilerleyen saatlerde geri dönmemesi üzerine ailesi endişelendi.
EŞİNE SON MESAJI “BALIK TUTTUM, GELİYORUM” OLDU
Mızrap’ın saat 19.00 sıralarında eşine mesaj gönderdiği belirtildi.
35 yaşındaki maden işçisi, eşine “Balık tuttum, geliyorum” mesajını gönderdi. Ancak bu mesajın ardından Mızrap’tan bir daha haber alınamadı.
Mızrap’ın geri dönmemesi ve kendisine ulaşılamaması üzerine ailesi 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu.
SAHİL GÜVENLİK DENİZDE ARAMA BAŞLATTI
İhbarın ardından Batı Karadeniz Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ekipleri harekete geçti.
Sahil Güvenlik ekiplerinin yanı sıra bölgedeki balıkçılar da İlker Mızrap’ın bulunması için yürütülen arama çalışmalarına katıldı.
Arama çalışmalarının denizde kıyıdan yaklaşık 3-4 mil açıkta devam ettiği belirtildi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR
Denizde İlker Mızrap’a ulaşmak için çalışmalar devam ederken ailesinin de endişeli bekleyişi sürüyor.
Ekipler, 4,5 metre uzunluğundaki teknesiyle denize açılan Mızrap’ı bulmak için bölgedeki aramalarını sürdürüyor.

Kaynak: DHA