Yazar Harmancı, Türk Edebiyatı’nda Eleştiri Konusunu Ele Aldı Yazar Harmancı, Türk Edebiyatı’nda Eleştiri Konusunu Ele Aldı
6 Şubat'ta Kahramanmaraş ve Hatay merkezli meydana gelen, 11 ilimizi yerle bir edip, 55 bine yakın canımızı yitirmemize yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgedeki yeni depremler ve artçı sarsıntılar devam ediyor. 
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, Kuyumcular-Türkoğlu bölgesi 3 büyüklüğü ile sallandı.
7.7 ve 7.6 Büyüklüğündeki Depremlerin Ardından Bölgede Yeni Sarsıntılar
Kahramanmaraş ve Hatay merkezli olarak 6 Şubat'ta yaşanan ve 11 ilde büyük yıkımlara neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından, bölgedeki yeni depremler ve artçı sarsıntılar devam ediyor.
Yeni Sarsıntılar Kaydediliyor
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, Kuyumcular-Türkoğlu bölgesi son olarak 3 büyüklüğünde bir depremle sallandı.
Artçı Sarsıntılar Devam Ediyor
Yıkıcı depremlerin etkileri devam ederken, bölgedeki artçı sarsıntılar da hala devam ediyor. Yetkililer, vatandaşları deprem riskine karşı tedbirli olmaya ve gerekli önlemleri almaya çağırıyor.
AFAD'DAN SON DEPREMLER
İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın Türkiye'deki son depremleri listelediği siteye de aşağından ulaşabilirsiniz.
KANDİLLİ DEPREM LİSTESİ
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Muhabir: YAVUZ NALBANTBAŞI