Otobüs Camları Kırıldı, Bir Diğer Otobüs Kazaya Karıştı

Göztepe taraftarları, Alanyaspor taraftarlarını taşıyan otobüsleri taşlarla hedef alarak camlarını kırdı. Taşlı saldırı sırasında, başka bir Alanyaspor taraftar otobüsü de kaza yaptı. Neyse ki, kazada ciddi yaralanmalar yaşanmadı.

Alanyaspor Taraftarlarına Taşlı Saldırı (3)

Alanyaspor’dan Geçmiş Olsun Mesajı

Alanyaspor, taraftarlarının uğradığı saldırı hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Kulüp, olayın takipçisi olacaklarını belirterek, saldırıyı şiddetle kınadı ve taraftarlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Alanyaspor Taraftarlarına Taşlı Saldırı (2)

Hırsızlık Şüphelisi 117 Kişi Tutuklandı Hırsızlık Şüphelisi 117 Kişi Tutuklandı

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Takımımızın bugün deplasmanda oynadığı Göztepe maçının ardından Alanya’ya dönüş için yola çıkan taraftarlarımızı taşıyan otobüslere taşlı saldırı yapılmış, bir otobüs de İzmir’de maddi hasarlı trafik kazası geçirmiştir. Saldırıya maruz kalan ve kaza geçiren tüm taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Saldırıyı şiddetle kınıyor ve saldırganların tespit edilerek gerekli cezaları almaları için olayın takipçisi olacağımızı belirtiyoruz."

Alanyaspor Taraftarlarına Taşlı Saldırı (1)

Saldırganların Tespiti İçin Çalışmalar Başlatıldı

Alanyaspor kulübü, saldırganların tespit edilmesi ve cezalandırılmaları için çalışmaların başlatıldığını duyurdu.

Alanyaspor Taraftarlarına Taşlı Saldırı (4)


Kaynak: İHA