AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı M. Burak Gül, siyasi gündeme dair yaptığı değerlendirmede, DEVA Partisi’nden ayrılan Kahramanmaraş Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu’nun AK Parti’ye katılım sürecinin yakın zamanda tamamlanacağını söyledi.
Gül, Karatutlu’nun daha önce de AK Parti’de görev almış bir isim olduğuna dikkat çekerek, sürecin parti açısından hayırlı olacağını ifade etti.
Rozet Takma Töreni Çarşamba Günü
AK Parti İl Başkanı Burak Gül, Dr. İrfan Karatutlu’nun partiye katılımının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşeceğini belirtti.
Gül açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Yakın zamanda Kahramanmaraş Milletvekilimiz Dr. İrfan Karatutlu’nun partimize katılımı söz konusu. Kendisi daha önce de AK Parti’de görev yapmış bir isim. İnşallah hayırlı olmasını diliyoruz. Çarşamba günü Sayın Cumhurbaşkanımızın takacağı rozetle bu katılım gerçekleşecek.”
“AK Parti Büyüyen Büyük Bir Aile”
AK Parti’nin her geçen gün büyüyen ve güçlenen bir siyasi hareket olduğunu vurgulayan Gül, Karatutlu’nun yeniden AK Parti çatısı altına dönmesinin anlamlı olduğunu dile getirdi.
“AK Parti büyüyen büyük bir aile. Sayın vekilimizin katılımıyla bu aile daha da güçlenecek. Önceden de AK Parti’de görev yapmış bir isim olarak yeniden aramıza katılmasının hayırlı olacağına inanıyoruz. Tekrar hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
DEVA Partisi’nden istifa eden Dr. İrfan Karatutlu’nun AK Parti’ye katılımı, Kahramanmaraş siyasetinde ve Ankara kulislerinde dikkatle takip ediliyor. Çarşamba günü yapılması beklenen rozet takma töreninin ardından Karatutlu’nun AK Parti saflarında siyasi çalışmalarına devam etmesi bekleniyor.




