Şanlıurfa’da bıçaklı kavga sonrası hastaneye kaldırılan yaralı ile karşı tarafın yakınlarının acil serviste karşılaşması yeni bir arbedeye yol açtı. Akşam saatlerinde yaşanan olayda, taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
Olay, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde meydana geldi. Daha önce yaşanan bıçaklı kavgada yaralanan bir kişinin hastaneye getirilmesinin ardından, tarafların yakınları burada karşı karşıya geldi.
Hastane Koridorları Savaş Alanına Döndü
Taraflar arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede tekme ve yumrukların konuştuğu kavgaya dönüştü. Kavga sırasında tarafların sandalyelerin üzerinden atlayarak birbirine saldırdığı görüldü.
Acil serviste yaşanan arbede nedeniyle tedavi için hastanede bulunan diğer hasta ve yakınları büyük panik yaşadı. O anlarda hastane koridorlarında adeta can pazarı yaşandı.
Güvenlik Yetersiz Kaldı, Polis Müdahale Etti
Kavgayı ayırmak için müdahale eden hastanenin özel güvenlik görevlileri yetersiz kaldı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri tarafları güçlükle ayırdı.
Yaşanan arbede, hastanede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde tarafların birbirine saldırdığı anlar net şekilde yer aldı.
Soruşturma Başlatıldı
Olayın ardından polis ekipleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Kavgaya karışan kişilerin kimliklerinin belirlenmesi ve olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalar sürüyor.
Yetkililer, sağlık kuruluşlarında yaşanan bu tür olayların önüne geçilmesi için güvenlik önlemlerinin artırılmasının önemine dikkat çekti.


