Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde sürdürülen çalışmalar kapsamında Haydarbey Caddesi’nde kapsamlı bir yenileme gerçekleştirildi. Ekipler, 8 metre genişliğe sahip ve 2 kilometre uzunluğundaki güzergâhı tamamen sıcak asfaltla kapladı. Çalışmalarda toplamda yaklaşık 2 bin ton sıcak asfalt kullanıldığı bildirildi.

2 Bin Ton Asfalt Kullanıldı Haydarbey Caddesi Yeniden Trafiğe Açılıyor (2)Sürüş Konforu ve Güvenlik Artırıldı

Yenilenen cadde ile birlikte bölgede hem sürüş konforunun hem de trafik güvenliğinin artırıldığı ifade edildi. Uzun süredir devam eden çalışmaların son aşamaya geldiği ve yolun kısa süre içinde tamamen vatandaşların kullanımına sunulacağı belirtildi.

2 Bin Ton Asfalt Kullanıldı Haydarbey Caddesi Yeniden Trafiğe Açılıyor (3)Bugün Hizmete Açılıyor

Haydarbey Caddesi’nde yürütülen asfalt serim çalışmalarının bugün itibarıyla tamamlanarak trafiğe açılması planlanıyor. Böylece bölgede ulaşımın daha akıcı ve güvenli hale gelmesi hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesi’nin şehir genelinde yürüttüğü asfalt seferberliğinin ise farklı bölgelerde devam ettiği kaydedildi.2 Bin Ton Asfalt Kullanıldı Haydarbey Caddesi Yeniden Trafiğe Açılıyor (1)Haydarbey Caddesi (2)

Kahramanmaraş’ta Taziye Evlerinde Artık O Uygulama Yok!
Kahramanmaraş’ta Taziye Evlerinde Artık O Uygulama Yok!
İçeriği Görüntüle

Muhabir: SERPİL KARA