Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği düzenleyen Pazarcık Mesleki veTeknik Anadolu Lisesi bahçesinde gelen misafir öğrenciye aşure ikramındabulundu.

               Programa; İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Çilo,  İlçe Emniyet Müdürü Erdal Murat Balsu, İlçeGençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yaprak Bozdağ,  Devlet Hastanesi Başhekimi Abdullah Başlı,Hastane Müdürü Hakan Nevzat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe MüftüsüAhmet Sevinç, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

               Aşurenin kültürlerin birlik ve beraberliğini de temsil ettiğini aktaranMilli Eğitim Müdürü Mehmet Çilo bu düşüncenin gençlere aşılanması adına böylebir programa önem verdiklerini söyledi.

              Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çilo, konuyla ilgili yaptığı konuşmasını şuşekilde sürdürdü: “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizle böyle güzel birprogramda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Muharrem ayında böyle güzelbir etkinlikte öğrencilerimizle bir araya gelmek de bizleri ayrıca sevindirdi.Farklı kültürlerin bir arada huzurlu bir şekilde yaşaya bileceğini de temsileden aşurenin anlamını ve manasını bu gençlerimize en güzel şekildeöğretmeliyiz. Bu nedenle bu gibi etkinliklere önem veriyoruz. İnşallah gelecekyıl da bu güzel etkinliği devam ettireceğiz.”

                Okul müdürü Mehmet Aslan’da Muharrem ayı nedeniyle yaptığımız etkinliğinsevgi, barış huzur getirmesini temenni ediyoruz dedi. Eğitimin bir parçasınında sosyal ve kültürel etkinlikler olduğunu belirtti. Bu etkinlikle hem kurumiçi hem de paydaş kurumlarımızın buluşmasını sağlamaya çalıştık. Bu güzel gündebizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize ve emeği geçen öğretmen veöğrencilerimize teşekkür ederiz dedi.

Editör: Haber Merkezi