Kahramanmaraş’ın 12 Şubat  ilçesinde yeni eğitim ve öğretim hayatındafaaliyete geçen Özel Yeni Rekor Okulları, her geçen gün kalitenin çıtasınıyükseltiyor. Çocukların temel eğitimine farklı bir boyut getiren bu okul,ailelerle de görüşüp onlara çocuk gelişimi hakkında bilgiler veriyor. Alanındauzman eğitimciler, uyguladıkları programlar sayesinde çocukların gelişiminekatkıda bulunduğu gibi, ailelerin üzerinden de büyük bir yük almış oluyor.Yapılan çalışmalar hakkında gazetemize konuşan Özel Yeni Rekor Okulları Müdürü S.NihatBelkıran, çocuk gelişiminde doğru eğitimin önemine dikkat çekti. Kreşekayıtların doğumdan hemen sonra 72 aya kadar olduğunu belirtti.

“Ben Rekor ve Gelecek…”

Okuldaki herşeyin hijyenik ve çocuklar için özeltasarlandığını dile getiren Belkıran, şunları söyledi: “Şimdininve geleceğin güçlü Türkiye’sine katkı sağlayan Özel Yeni Rekor Okulları14.yılında kendi işi ile ilgilenen, başkasını rahatsız etmeyen, kendiniyöneten, sorumluluk alan bireyler yetiştirmeye devam ediyor. Kreş ve gündüzbakımevimizde eğitim, öğretim, bakım saatlerimiz 07:30-18:00 arasındadır. Akademikkadromuz çocuk gelişimi lisans, çocuk gelişimi ön lisans, çocuk gelişimi lisebölümü mezunlarından oluşmaktadır. Hayal ve tasarım atölyesi, seslerin dünyasımüzik atölyesi, robotik kodlama atölyesi, fen ve doğa atölyesi, İngilizce,yüzme, jimnastik, basketbol çalışmalarına yaş guruplarına uygun katılımgösterirler. Tüm yemekler ve pastalar Rekor mutfağında pişer. Yemek listeleriRekor tarafından hazırlanır. Yemek listelerimizde tavuk menüsü olmaz. Meyve sebzelerimizdezenfektanlı suyla yıkanır. Öğrencimizi istediğiniz zaman görebilirsiniz.”

Kreşin 7/24 kamera ile izlendiğini ifade eden Belkıran:“İsteyenaile çocuğunu telefon, tablet veya bilgisayarına yükleyeceği program sayesindeizleyebilir” dedi.

Gökhan Dökücü

Editör: Haber Merkezi