Artık hepimiz biliyoruz ki bahar yeni başlangıçlar ve değişim için en uygun dönem. Şimdi yaşam alanını değiştirmenin, temizlemenin, dekore etmenin tam zamanı…  Ancak değişim sadece evinizi dekore etmekten mi ibaret? Bizce hayır. Yale, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği Smart güvenlik ürünleriyle evinizin güvenliği için ideal bir seçenek olurken bahara daha renkli bir ‘merhaba’ demenizi sağlıyor.

Baharın yavaş yavaş kendini hissettirmesiyle renklerin birbiriyle olan uyumuna şahit oluyor kuşların cıvıltısıyla yeniden hayat buluyoruz. Kapılar, pencereler açılıyor, koyu renkler açığa dönüşüyor ve evler bahar esintisiyle yeniden çiçek açıyor. Bu farkındalıkla da Yale, bu baharda evinizi renklendirmenin yanı sıra yeni nesil güvenlik sistemleriyle evinizi geliştiriyor.

Yale ürünleri duvara tablo asmak kadar kolay…

Tüketicilerinin yaşam kalitesini iyileştirmek için ürün ve sistemler geliştiren Yale, son teknolojiyle tasarladığı güvenlik sistemleriyle baharda evinizi teknolojiyle buluşturuyor. Sync Akıllı Ev Alarmı, CCTV Kamera, Akıllı Kapı Kilitleri’nin yanı sıra All-in-One Dış Mekan Kamerası ve İç Mekan Wifi Kamerası ile Yale, baharın tüm neşesini evinize taşıyor.

Sync ile ev ışıklarının rengi değişiyor, hırsızlar cayıyor

Yale, Sync ile akıllı ev alarmlarında güvenliği bir üst seviyeye taşıyor. Yale Smart güvenlik ürünleri ailesinin son üyesi Sync Akıllı Ev Alarmı; etkinleştirme, kısmi etkinleştirme, devre dışı bırakma gibi güvenlik sistemi özelliklerinin tümünü herhangi bir yerden yapılandırıp kontrol etmeye akıllı telefon aracılığıyla olanak tanıyor. Bu özellikleriyle evinizin güvenliğini çok uzaklarda olsanız da rahatlıkla sağlayabilmenin yolunu açan Sync ile Yale, herhangi bir olay durumunda eş zamanlı bildiriler ile kötü senaryoların önene geçilmesini sağlıyor. Google Asistan ile gerçekleştirilen iş birliği sonrası sesli komutla “etkinleştirme”, “kısmi etkinleştirme” ve “devre dışı bırakma” özellikleri kazanan Sync, Signify'ın Philips Hue akıllı aydınlatma entegrasyonuyla da ev ışıklarının rengini değiştirerek hırsızları caydırıyor.

CCTV kameraları ile ev güvenliği her zamankinden kolay

Yale CCTV kameralarıyla güvenlik konusundaki endişeleri gideren akıllı çözümler sunmaya devam ediyor. CCTV kameralarına sahip olan kullanıcılar Yale View uygulaması ile CCTV kameralarına akıllı telefonları ya da tablet bilgisayarları aracılığıyla doğrudan bağlanabiliyor. Böylece kullanıcılar, 30 metre gece görüşüyle 24 saat net görüntü almayı sağlayan CCTV serisi ile geçmiş tarihli bir çekimi izlemek için tekrar oynatma özelliğinden her zaman yararlanabiliyor. Bu sayede siz dışarıdayken bile evde olup biten hiçbir şey gözünüzden kaçmıyor.

Yale İç Mekân Wifi Kamera ile siz evde değilken bile eviniz kontrol altında

Yale’in en son kablosuz teknolojiye sahip iç mekân kamerası, yaşam alanınızı kontrol etmenin en kolay yolunu sunuyor. Yüksek çözünürlüklü 1080p IP canlı görüntü, hareket algılama ve uyarı sistemi gibi özellikleri bulunan kamera, yaşam alanınızın takibi için mükemmel bir çözüm sunuyor. Kamera, hiçbir anı kaçırmak istemeyenler için daha önce kaydedilmiş görüntüleri bir SD karta aktararak tekrar oynatılabilmesine de imkân tanıyor. Yale iç mekan kamerası aynı zamanda ebeveynlerin içine de su serpiyor. Yale’in en son kablosuz teknolojiye sahip iç mekân kamerası, bebeklerin uyku durumunu, evdeki çocuklarınızı ya da evcil hayvanlarınızı kontrol etmenin kolay bir yolu olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Evinizin güvenliği All-in-One’a emanet

All-in-One Dış Mekan Kamerası, güvenliğiniz için mükemmel bir çözüm sunarken, kapınızın önünde gerçekleşen hiçbir anı kaçırmamanızı sağlıyor. Canlı görüntüleme, gerçek zamanlı konuşma ve hareket algılama özelliklerine sahip olan All-in-One Dış Mekan Kamerası, Yale View uygulaması üzerinden giriş ve çıkışları takip etmenize de olanak tanıyor.Yüksek aydınlatma ışığı ve güçlü siren sesi, gece karanlığında dahi ev sahiplerinin kapıya cevap vermeden önce kimin geldiğini görmesini sağlarken hırsızlara karşı da caydırıcı bir unsur oluşturuyor.

Eviniz Yale akıllı kapı kilitleriyle daha da güvende…

Yale’in akıllı kapı kilitleri; kapıda kalma, anahtarı kaybetme veya anahtarın başkasına verilmesi gibi olası durumlara karşı kesin ve güvenli çözümler sunuyor. Birçok kapı türü ve boyutu için ideal olan Yale akıllı kapı kilitleri,  kolay kurulumuyla öne çıkıyor.