Misli.com 2. Lig Beyaz gruptaki temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un, 7.haftanın maçında Kahramanmaraş 12 Şubat stadında 28 Ekim çarşamba günü saat 15.00’de Zonguldak Kömürspor’u konuk edeceği karşılaşma Kahramanmaraşspor’da 3 Teknik heyet, 2 kulüp personel ve 14 futbolcunun Corona Virüs test sonuçları pozitif çıkmıştıdığı için karşılaşma ertelendi.

Kahramanmaraşspor kulübünden yapılan açıklamada,” 3 Teknik heyet, 2 kulüp personelimiz ve 14 futbolcumuzda Corona Virüs test sonuçları pozitif çıkmıştır.

28 Ekim Çarşamba günü oynayacağımız Zonguldak Kömürspor maçı ve Gümüşhanespor maçlarımız ileri bir tarihe ertelenmiştir” denildi. Karşılaşma ileri bir tarihte oynanacaktır.

VAKA SAYISI ARTTI

Şok haberler Zonguldak maçı öncesi Teste tabi tutulan Kahramanmaraşspor’da yapılan açıklamada, “3 Teknik heyet, 2 kulüp personelimiz ve 18 futbolcumuzda Corona Virüs test sonuçları pozitif çıkmıştır.

28 Ekim Çarşamba günü oynayacağımız Zonguldak Kömürspor maçı ve Gümüşhanespor maçlarımız ileri bir tarihe ertelenmiştir” denildi.

GÜMÜŞHANE MAÇI DA ERTELENDİ

Yaşanan Korana engeli ile birlikte TFF’ye durum bildirilmesi ile TFF olağan üstü kararla Zonguldak Kömürspor ve Gümüşhanespor müsabakası ertelendi. Misli 2. Ligde mücadele eden şehrimizin Tek Profesyonel takımı Kahramanmaraşspor, Zonguldak Kömürspor’u konuk edecekti. 7. hafta maçları hafta içi oynanırken temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Zonguldak Kömürspor’u evinde ağırlayacaktı, Korana virisü engel oldu.

MÜSABAKANIN HAKEMLERİ GERİ DÖNÜŞ YAPTI

Kahramanmaraşspor - Zonguldak Kömürspor karşılaşmasını Bayburt bölgesinden Murat Türkoğlu yönetecekti Murat Türkoğlu'nun yardımcılıklarını ise Erzurum bölgesinden Erhan Gündoğdu ile Trabzon bölgesinden Kerem Yükünç yapacaktı Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise, Samsun bölgesinden Yakup Bakır olacaktı. Yaşanan Korana testinde Kahramanmaraşspor’da 3 Teknik heyet, 2 kulüp personeleri ve 14 futbolcuda Corona Virüs test sonuçları pozitif çıktığı için karşılaşma ertelendi. 2020-2021 sezonunda oynadığı 5 maçta 6 puan toplayan Kırmızı Beyazlı temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 11.sırada yer alırken, oynadığı 6 maçta 5 puan toplayan Zonguldak Kömürspor 13.sırada bulunuyor.

2 GÜNLÜK İZİN ARDINDAN ÇALIŞMALARA BAŞLAMIŞLARDI

Çarşamba günü evinde Zonguldakspor’u konuk edecek olan Kahramanmaraşspopr’da 2 günlük sonrası önemli müsabaka mesaisine hız verilmişti.

Kahramanmaraşspor'da Teknik Direktör Sinan Yücer'in verdiği iki günlük izinin ardından Zonguldak Kömürspor maç hazırlıklarına günlük çift idmanla başlandı. Misli 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Profesyonel Temsilcimiz Kahramanmaraşspor'da Teknik Direktör Sinan Yücer'in Hacettepespor maçı sonrası futbolculara vermiş olduğu iki günlük izin sona ermesi ile çalışmalara hız erdi. Büyükşehir Belediyesi Tesisleri Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Kahramanmaraşspor'lu futbolcular gerçekleştirdiği idman ile 2.lig beyaz grupta 7.haftada karşılaşacağı Zonguldak Kömürspor maç hazırlıklarına olumlu çalışmalarla geçti. Takımın izin sonrası çalışmaları moral ve motivasyonları izi olduğu gözlemlendi.

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Kahramanmaraşspor, Teknik Direktör Sinan Yücer ve yardımcı Antrenörler gözetimin de gerçekleştirdiği idman ile hafta içi (Bugün) karşılaşacağı Zonguldak Kömürspor maç hazırlıklarını tamamladı. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda takım arasında çift kaleye tabi tutulan Kahramanmaraşspor’da baskılı ve mücadeleci oyun dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Hacettepespor ile 3-3 beraber kalan Kahramanmaraşspor’da çalışmalara vermeden Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yaptığı çift kale maçıyla çalışmalarını, Teknik patronu Sinan Yücel yönetiminde tamamlandı. Akdeniz Aslan’ında Kahramanmaraşspor maça tüm ağırlığını verecek ve bu maçı almak için ellerinden geleni yapacak.

“KAZANACAĞIMIZ MAÇI BERABERE TAMAMLADIK”

6.haftanın maçında Hacettepespor ile 3-3 berabere kaldığı maçın değerlendirdi. 6. Hafta müsabakasını Başkentte geçiren ve iyi oynadığı maçın uzatma dakikalarında yediği golle 3-3 beraberlikle ayrılan Kahramanmaraşspor’da teknik patron Sinan Yücel, “son dakikada gelen gol morallerimizi bozdu, 3 puan sevincimizi kursağımızda bıraktı” dedi. 

Deplasmanda oynadığımız Hacettepe maçından beraberlikle ayrıldık diyen Yücel, “3 gol attığımız deplasmandan son dakika golü yemek bizi çok üzdü. Sahanın suni çim olması oyunumuzu çok olumsuz etkiledi. Özellikle 2-0 öndeyken 1 dakikada 2 gol yemek bizi moral olarak düşürdü. Yine de devreye önde girdik. İkinci devre çok telaşlı oynadık. Bir türlü oyunu kontrol edemedik. Buna rağmen maçı kazanıyorken uzaktan yediğimiz gol ile berabere bitti. Üzgünüz ama yolumuza kaybetmeden devam ediyoruz” dedi.

“ÇOCUKLAR İSTEDİKLERİNİ YAPAMADILAR”

Erzincanspor, Şanlıurfaspor ve son olarak Hacettepespor karşısında öne geçtiğimiz 3 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldık diyen Yücel, “Takım istemsizce geriye çekiliyor mu?, sorusuna ise,  İnanın zemin çok kötüydü. Çocuklar istediklerini tam olarak yapamadılar. Yeni takım olduğumuz için oyunu tam oturtamadık her şey çok açık oyuncular hepsi yeni uyum sağladıkça iyi olacağız inşallah” cevabını verdi.

BEYAZ GRUPTA HAFTNIN PROGRAMI

28.10.2020 14:00 NİĞDE ANADOLU FK - KOCAELİSPOR  

28.10.2020 14:00 ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR - HACETTEPE SPOR

28.10.2020 14:00 ANKARA DEMİRSPOR - MANİSA FUTBOL KULÜBÜ

28.10.2020 14:00 ERGENE VELİMEŞE SPOR - ÇORUM FK

28.10.2020 14:00 İNEGÖLSPOR  - AFJET AFYONSPOR     

28.10.2020 14:00 SANCAKTEPE FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. - SARIYER

28.10.2020 14:00 HEKİMOĞLU TRABZON - UŞAK SPOR A.Ş.          

KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş.- ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. (ERTELENDİ)

28.10.2020 19:00 AMED SPORTİF FAALİYETLER   - GÜMÜŞHANESPOR

(HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi