12 Şubat Stadyumu Basın Toplantı salonunda Profesyonel Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Teknik Patronu Sinan Yücer, Uşakspor maçı ardından takımın gidişatı hakkında açıklamalarda bulundu. Teknik Patron açıklamalarında şu ifadeleri kullandı.

Oyun Olarak iyi başlamadık uşakspor karşısında. Oyunu çevirmesini bildik ve sadece güzel bir galibiyet aldık. Uşakspor ise özellikle hücum oyununda iyi bir takım.  Ligde 2. Sırada yer alan güçlü bir takımdı. Biz ise kendi sahamızda 3 puana ulaşmamız lazımdı ve 2 gol ile bunu başardık. Diğer maçlarda ise takımın oyunundan memnunum. Uşakspor galibiyetinde futbolcularımı, Çalışanlarımı, Basın mensuplarını ve emeği olan herkesi tebrik ediyorum. Biz bir ekibiz ve herkesin bu galibiyette emeği var. İnşallah bunun devamı gelecektir, bunun içinde çok alışmamız gerek. Kahramanmaraşspor’u ileriki haftalarda galibiyetle buluşturup iyi bir çıkış yakalamanın peşinde olacağız.

AVCU; “ÇOK İYİ MÜCADELE ORTAYA KOYDUK VE 3 PUANI HANEMİZE YAZDIRDIK”

Müsabakada Oyunu yönlendiren Hüseyin Cihan Avcu yaptığı açıklamada; “Takım arkadaşlarımın ayağına, yüreğine sağlık, Uşak gibi güçlü ekip ile mücadele ettik 1-0 geri düşmemize rağmen çok iyi bir mücadele ortaya koyduk ve 3 puanı hanemize yazdırmasını bildik. Bu mücadelenin sonucunda da 2-1 maçı aldık. İnşallah bunda sonraki haftalarda da bu gibi galibiyetler alarak hedefimize ulaşırız. Takımda arkadaşlık ortamımızı sahaya yansıttığımızda iyi sonuçlar çıkıyor” ifadelerini kullandı.

UYSAL; “OYUNA TUTUK BAŞLAMAMIZA RAĞMEN GERİ DÜŞTÜĞÜMÜZ MAÇI GERİ ÇEVİRDİK”

Uşakspor müsabakasında Gollerin Asistini yapan Tecrübeli oyuncu Halil Uysal ise, “Biz sezon başı geç toplandık ama arkadaşlığımız ve iyi bir ekiple bu sorunu ortadan kaldırdık. Çok iyi çalıştık, emeklerimizin de sonucunu alacağımızı düşünüyoruz. Bugünkü maça gelecek olursak oyuna biraz tutuk başladık ve geri düştüğümüz maçı çevirmesini bildik. Maçta gollere asistleri ben yaptım ama diğer arkadaşlarımında emekleri çok büyük biz bir ekibiz ve bu ekip işidir. Bugün kazanmak için sahaya çıktık, iyi konsantre olduk, iyi çalıştık ve galibiyete ulaştık. Bunun inşallah devamını getiririz önemli olan budur” ifadelerini kullandı.

SAKATLIĞIMDAN ÇIKAR ÇIKMAZ GOL ATAK BANA MORAL OLDU

Uşakspor mübakasında 2 gol kayıt ederek 3 puan ulaşan Kahramanmaraşspor’da Burak Göksel sakatlıktan çıkar çıkmaz gol atmanın mutluluğunu ifade ederek şunları söyledi; “Bu akşam çok güzel bir maç oldu. Uşakspor çok iyi bir takım bizde çalışmalarımızı ona göre yaptık, çok iyi hazırlandık. Tüm ekip arkadaşlarımın yüreğine sağlık, maçta 2 gol atmak bana nasip oldu, mutluyum. Benim bildiğiniz gibi ufak sakatlığım vardı, 15-20 gün takımdan ayrı kaldım, çok şükür toparladık ve attığım goller bana moral oldu. Bugün 2 gol atmak bana nasip oldu ve inşallah daha iyi olacağım” dedi. (HABER-FOTO: İLKER YİYEN)        

Editör: Haber Merkezi