Sadece spor odaklı olmayıp çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel açıdan da daha donanımlı hale gelmelerini sağlayan Yaz Spor Okulları'nda çocuklar yazın keyfini doyasıya çıkarıyorlar.

6-18 yaş arasındaki çocukları voleybol ile tanıştırmayı ve lisanslı sporcu sayısını artırmayı hedefleyen iki Genç tecrübeli Antrenör Tokuç ve Yanık “Yaz Voleybol okulunun geçtiğimiz hafta içinde açtık, Batıpark Spor Salonu’nda gerçekleşti. Gün geçtikçe Voleybol’a ilgi büyüyor Salonu’na kurulan mini voleybol sahalarında, çocuklar unutulmaz bir gün ve antrenman yaşıyorlar” dedi.

Onikişubat Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Kadir Gemci Batıpark Spor Kompleksi’nde düzenlenen Yaz Spor Okulu’nu ziyaret etti.

Kursa katılan öğrencilerle bir süre sohbet eden Onikişubat Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Kadir Gemci öğrencilerle tenis oynadı, bisiklete bindi, ok attı. Voleybol, Basketbol eğitmenlerle konuşan Kadir Gemci eğitimlerle ilgili bilgi aldı, öğrencilerle yaptığı sohbetlerde ise eğitimlerle ilgili düşüncelerini aldı. Kadir Gemci Yaz Spor Okulu ile ilgili yaptığı açıklamada önümüzdeki süreçte yaz okulundaki spor branşlarının daha da arttırılacağını ifade etti.

“EĞİTİMLER ÜCRETSİZ VERİLİYOR”

Gençler ve çocuklar, tesislerimizin bu hizmeti sayesinde, yaz boyunca ücretsiz olarak çeşitli sportif faaliyetlerinde bulunuyorlar diyen Gençlik ve Spor Onikişubat İlçe Müdürü Kadir Gemci, “Bir yandan spor yaparken, diğer yandan da sosyal çevrelerini genişleterek öz güvenlerini arttırıyorlar. Tüm yıl boyunca verilen sportif eğitimlerde gençlere ve çocuklara spor bilincinin, spor ahlakının, spor kültürünün, dostluğun ve saygının aşılanması amaçlanıyor” dedi.

“EĞİTİMLER 13 FARKLI SPOR BRANŞINDA VERİLİYOR” 

Batıpark Spor Kompleksi’nde düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda 6 – 18 yaş arasındaki çocuklara badminton, futbol, basketbol, voleybol, tenis, karate, bisiklet, okçuluk, satranç, atletizm, oryantiring, kaykay eğitimleri ücretsiz olarak veriliyor diyen Gemci, “Yaz Spor Okulları’nda eğitimler Eylül ayının ilk haftasına kadar devam edecek. İnşallah bütün salonlarımız cıvıl cıvıl olacaktır” dedi. HABER: İLKER YİYEN

Editör: Haber Merkezi