2. Lig Beyaz Grupta 5. hafta maçları hafta içi oynanacak, temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Uşakspor'u konuk edecek.  Geçtiğimiz hafta Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kalarak hanesine 1 puan yazdıran kırmızı-beyazlı ekip kötü gidişatı durdurmak istiyor.

Kırmızı – Beyazlı Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 12 Şubat Stadyumunda 14 Ekim Çarşamba günü saat 17:00'de lige iyi başlayan Uşakspor'u ağırlayacak. Coronavirüs salgını nedeniyle Kahramanmaraşspor, Uşakspor seyircisiz oynanacak.

12 Şubat Stadyumunda oynanacak olan zorlu karşılaşmayı Tekirdağ Bölgesinden Levent Buğra Vartemel yönetecek. Levent Buğra Vartemel'in yardımcılıklarını İstanbul Bölgesinden Sefa Özcan ile Bölgesinden Efe Kurtuluş yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ömer Şivka olacak.

2020-2021 sezonunda oynadığı 3 maçta 2 puan toplayan Kırmızı Beyazlı temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 2.Lig Beyaz grupta 2 puanla 15.sırada yer alırken, Oynadığı 4 maçta 10 puan toplayan Uşakspor, puan durumunda 2.sırada yer alıyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraşspor, Teknik Direktör Sinan Yücer ve yardımcı Antrenörler gözetimin de gerçekleştirdiği idman ile hafta içi (Bugün) karşılaşacağı Uşakspor maç hazırlıklarını sürdürdü.

Hanefi Mahçiçek Stadyumunda takım arasında çift kaleye tabi tutulan Kahramanmaraşspor’da baskılı ve mücadeleci oyun dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Şanlıurfaspor ile 1-1 beraber kalan Kahramanmaraşspor’da çalışmalara vermeden Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yaptığı çift kale maçıyla çalışmalarını, Teknik patronu Sinan Yücel yönetiminde tamamlandı. Akdeniz Aslan’ında Kahramanmaraşspor maça tüm ağırlığını verecek ve bu maçı almak için ellerinden geleni yapacak.

ŞİMDİ ÇIKIŞ ZAMANI

4.haftanın maçında Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın değerlendirdi.

“Kahramanmaraşspor olarak kazanmamız gereken bir maçtan beraberlikle döndük” şeklinde konuşan Sinan Yücer, Uşakspor maçı hakkında da açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktörü Sinan Yücer, yaptığı açıklamada, Kahramanmaraşspor olarak kazanmamız gereken bir maçtan beraberlikle döndük. Oyun olarak beklentimiz altında kaldık. Özellikle skor avantajını yakalandıktan sonra, oyunu bir türlü kontrolümüze alamadık. Topu rakibe bıraktık, hucum çıkışlarında etkili olamadık, giren oyuncularımda bir türlü oyuna adapte olamadı ve duran toptan yediğimiz golle maçı berabere bitirdik. Bu maçı geride bıraktık. Hafta içi çok zor bir maç olan Uşakspor maçımız var. Şimdi çıkış zamanı. Çalışmalarımızı hızlandırdık ve takımın gidişatından ve performansından memnunum. Uşak maçı için hazırlıklarımız tamam” şeklinde konuştu. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi