2021-2022 Futbol Sezonu Ömer Kahveci (Ömer Baba) U18 Ligi play-off grubunda final maçında ilk yarısı 2-1 biten müsabaka da Türkoğlu ekibi üstünlüğü elinde tutarak 3-2 maçın sonuna yansıttı. Ömer Kahveci U18 Ligi play-off grubu final maçında 7 puanlı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor ile Türkoğlu Gençlerbirliğispor Batıpark Futbol sahasında karşı karşıya geldi.

Batıpark futbol sahasında oynanan oldukça çekişmeli geçen maçta Türkoğlu Gençlerbirliği 1-0 öne geçti. 1-0’lık skorun üstüne Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor gol bularak skoru eşitledi.1-1 Türkoğlu Gençlerbirliği ilk yarının son dakikalarında karambolden yakaladığı pozisyonu gole çevirmesi ile 2-1 öne geçti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor 65.dakikada skoru 2-2 yapsa da son dakikalarda Türkoğlu Gençlerbirliği durumu 3-2 yaptı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor’u 3-2 mağlup eden Türkoğlu Gençlerbirliği 3-2 kazandı ve 2021-2022 sezonu Ömer Kahveci U18 Ligi şampiyon oldu. Şampiyonluğunu ilan eden Türkoğlu Gençlerbirliği kupa takdimi sonrası büyük sevinç yaşarken, ikinci olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlik ve Sporlu oyuncular göz yaşlarını tutamadı. Kahramanmaraş Ömer Kahveci U18 Ligde şampiyonu olan Türkoğlu Gençlerbirliği, şehrimizi U18 Ligi Türkiye şampiyonasında temsil edecek. HABER: İLKER YİYEN

Editör: Haber Merkezi