2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde, mücadele edecek olan Türkoğlu Belediyespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında 5 hazırlık maçı yaptı. 
Sezona Andırın Deplasmanında Andırın Yeşildağspor ile başlayacak olan Türkoğlu Belediyespor Sezon Hazırlıkları kapsamında 5 Temmuz İskenderunspor ile oynadığı hazırlık maçında sahadan 2-1 ayrılırken Türkoğlu bldspor kendi sahasında 2-0 Besni Akınspor’u mağlup ederken Hatay Büyükşehir Belediyespor’u 1-2, Antakya Belediyespor’u 1-2 mağlup ederek Lige hazır olduğunu göstermiş oldu. Günlük çift İdmana tabi tutulan Türkoğlu Belediyespor 12 Şubat Stadyumunda ve Beyoğlu Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksinde Lig hazırlığını yaparken teknik adam Fethi Çokkeser yönetiminde çalışmasını sürdüryor. Hedefini 3.lig olarak koyan Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Türkoğlu Belediyespor, 17 Nisan’da başlayacak. 
Geçen sezon Yerel Amatör Ligden mücadele eden Türkoğlu Belediyespor’un Sportif Direktörlüğünü yapan İmparator Fethi Çokkeser BAL’a yükselen takımın Teknik patronu olarak takımı şampiyonluğa taşıyacak. Türkoğlu Belediyespor Sporun ve Sporcunun Dostu Osman Okumuş ile Şampiyonluğa adım adım giderken sportif direktörünü de getirdiği Fethi Çokkeser ile işi sağlama aldı. Belediye Başkanı Osman Okumuş Belediyespor kabilesini geliştirerek Şehrimizin Güzide Hocalarından ve Yılların Tecrübesi İmparator lakaplı Fethi Çokkeser’i Sportif Direktörlüğe getirerek bir Adım daha şampiyonluğa yaklaşım göstermişti. Tecrübeli Teknik adamın yardımcılıklarını ise Nejdet Polat, Oğuz kılınç, Kaleci Antrenörü çetin hoca yapıyor. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi