Türkoğlu Belediye Sporun içinde bulunduğu Bölgesel Amatör Ligler 17 Nisan’da başlıyor. 3. Lig hedefiyle başlayacağı sezonun ilk toplantısını, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ’un başkanlığında gerçekleştirildi. İlçenin takımı olan Türkoğlu Belediyespor yeni sezon için hazırlanıyor.

Kahramanmaraş’ın 3 Futbol Takımının Merakla beklediği Bölgesel Amatör Lig Müsabakalarının Başlama tarihi 17-18 Nisan 2021 olarak netleşti. Binlerce Amatör futbolcunun merakla beklediği 2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Liginin başlama tarihi açıklandı. 2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig 52 gruptan oluşacak, gruplarda yer alacak takım sayılarına göre iki veya üç devreli lig usulü olarak karşılaşmalar oynanacak. Her grubun birincisi olan takım bölge birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanırken grupta en altta yer alan takım kendi ilinin yerel ligine dönüş yapacak. Bölge birinciliğine katılma hakkı kazanan 52 takım 9 ayrı tarafsız grup merkezinde müsabakalarını oynayacak ve 9 bölgenin birincileri TFF 3. Lig’e çıkma hakkı kazanacak. Bölgesel Amatör Ligde müsabakalar 17-18 Nisan 2021 tarihlerinde başlatılacak. Grupların oluşumu ve 2020-2021 sezonu ayrıntılı BAL Statüsü önümüzdeki günlerde açıklanacak olup, grupların açıklanması sonrası grup kuraları ve fikstür çekimi yapılacak.

TÜRKOĞLU BELEDİYESPOR DURUMU MASA’YA YATIRDI

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu, Genel Başkan Ali Düşmez Başkanlığında geçen hafta Ankara’da toplandı. Toplantıda gündemindeki maddeleri görüşen Yönetim Kurulu illerden gelen talepleri değerlendirerek görüştü. Diğer öneri ve dileklerin karara bağlanmasıyla toplantı sonlandı. Bu Bağlamda Kahramanmaraş’ın BAL’daki temsilcileri Türkoğlu Belediyespor, Andırın Yeşildağspor, Elbistan Belediyespor ekipleri sabırsızlıkla müsabaka tarihlerinin açıklamasını bekliyordu ve tarih 17-18 Nisan 2021 olarak netleşti. Takımlar Hazırlıklarını şimdiden yapmaya başladı ve transfer ve lisans işlemlerini hazırlamaya başladı. 3. Lig hedefiyle başlayacak Sezon Öncesi Toplantı Osman Okumuş başkanlığında yapıldı Türkoğlu Belediyespor, top başı yapma kararı aldı.

TAKIMIN BAŞINDA FETHİ ÇOKKESER VAR!

Geçen sezon Yerel Amatör Ligden mücadele eden Türkoğlu Belediyespor’un Sportif Direktörlüğünü yapan İmparator Fethi Çokkeser BAL’a yükselen takımın Teknik patronu olarak takımı şampiyonluğa taşıyacak. Türkoğlu Belediyespor Sporun ve Sporcunun Dostu Osman Okumuş İle Şampiyonluğa adım adım giderken sportif direktörünü de getirdiği Fethi Çokkeser ile işi sağlama aldı. Belediye Başkanı Osman Okumuş Belediyespor kabilesini geliştirerek Şehrimizin Güzide Hocalarından ve Yılların Tecrübesi İmparator lakaplı Fethi Çokkeser’i Sportif Direktörlüğe getirerek bir Adım daha şampiyonluğa yaklaşım göstermişti. Türkoğlu Belediyespor'u BAL Liginde görmeyi arzulayan 3.lig Parolasıyla çalışmalarını yoğunlaştıran Osman Okumuş İleriki Günlerde Teknik kadroyu genişletmeyi düşünüyor. Kahramanmaraş'ın Bir 3.lig Takımına İhtiyacı var buda Ekiple Olur ve O Ekip İskeleti Kurulmaya çalışıyoruz diyen Türkoğlu Belediyespor ve Belediye Başkanı Osman Okumuş, hedefini 3. Lig olarak belirtiyor. Takımın Başında ise Tecrübeli İmparator Lakaplı birçok profesyonel takım çalıştıran ve şampiyonluk yaşayan hatta Kahramanmaraşspor’da şampiyonluğa taşıyan isim Fethi Çokkeser bulunuyor.

TÜRKOĞLU BELEDİYESPOR, TOP BAŞI YAPIYOR

3. Lig hedefiyle başlayacak Sezon Öncesi Toplantı Osman Okumuş başkanlığında yapıldı Türkoğlu Belediyespor, top başı yapıyor. Kahramanmaraş'ı 2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Türkoğlu Belediyespor'un topbaşı yapacağı tarih belli oldu. Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Türkoğlu Belediyespor yöneticileri ile sezonun ilk toplantısını, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un başkanlığında gerçekleştirdi. Yapılan toplantı sonrasında 17 Nisan’da başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig müsabakaları için Türkoğlu Belediyespor, Tercübeli teknik adam Fethi Çokkeser yönetiminde, sezon hazırlıklarına 3 Mart çarşamba günü başlayacak. Beyoğlu Spor Tesislerinde yapılması beklenen antrenmanda takıma katılan isimler basına tanıtılacak.

(HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi