2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 2. Grupta, 9 Haziran da başlayacak olan maçlar öncesinde hazırlıklarını sürdüren Türkoğlu Belediyespor, Güçlü kadrosuyla Bölgesel Amatör Lig’de Osmaniye'yi temsil edecek olan Düziçispor ile özel müsabakaya çıktı.

12 Şubat stadında sıcak havada oynanan maça hızlı başlayan Mavi-Beyazlılar maçı 3-1 kazanmasını bildi. 

2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 2. Grupta, 9 Haziran da başlayacak olan maçlar öncesinde hazırlıklarını sürdüren Türkoğlu Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligde Osmaniye'yi temsil edecek olan Düziçispor'u 3-1 mağlup etti. Türkoğlu Belediyespor'un gollerini Hasan Güvendik, Oğuzkaan Kıldacı ve Mehmet Can Aslan attı.

HEDEF 3. LİG OLARAK BELİRLENDİ

Kahramanmaraş’ı 2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Türkoğlu Belediyespor, Fethi Çokkeser yönetiminde ilk çalışmasını yaptı. Hedefini 3.lig olarak koyan Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Türkoğlu Belediyespor, 9 Haziran da başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig müsabakaları hazırlıklarına Tecrübeli teknik adam Fethi Çokkeser yönetiminde sürdürüyor.

Geçen sezon Yerel Amatör Ligden mücadele eden Türkoğlu Belediyespor’un Sportif Direktörlüğünü yapan İmparator Fethi Çokkeser BAL’a yükselen takımın Teknik patronu olarak takımı şampiyonluğa taşıyacak. Türkoğlu Belediyespor Sporun ve Sporcunun Dostu Osman Okumuş ile Şampiyonluğa adım adım giderken sportif direktörünü de getirdiği Fethi Çokkeser ile işi sağlama aldı. Belediye Başkanı Osman Okumuş Belediyespor kabilesini geliştirerek Şehrimizin Güzide Hocalarından ve Yılların Tecrübesi İmparator lakaplı Fethi Çokkeser’i Sportif Direktörlüğe getirerek bir Adım daha şampiyonluğa yaklaşım göstermişti. Türkoğlu Belediyespor’u BAL Liginde görmeyi arzulayan 3.lig Parolasıyla çalışmalarını yoğunlaştıran Osman Okumuş İleriki Günlerde Teknik kadroyu genişletmeyi düşünüyor. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi