Batıpark Spor Salonunda düzenlenen seçmelere, yıldızlar kategorisinde 50'e yakın sporcu katıldı.

Gençlik ve Spor Şube Müdürü ve Kahramanmaraş Tekvando il temsilcisi Ökkeş Solmaz, başarılı sporcuları tebrik etti.

Kentteki en iyi sporcuların belirlendiğini ifade eden Solmaz, "Kahramanmaraş'ta önemli bir seçme müsabakasının heyecanını yaşıyoruz. Hedefimiz her kategoride en güçlü sporcularla şampiyonaya katılmaktır. Sporcularımızın yetişmesinde emeği geçen ailelerimize ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

ŞAMPİYON SPORCULAR KENTİ TEMSİL EDECEK

Yıldızlar Tekvando İl Birinciliğinde kilolarında şampiyon olan sporcular Kahramanmaraş'ı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkı elde etti. Kızların 7, erkeklerin 8 sıklette mücadele ettikleri il birinciliğinde kızlarda ve erkeklerde kilolarında birinci olan tekvandocular Kahramanmaraş'ı, Sivas da yapılacak şampiyonada temsil etme hakkı kazandı. 

SİVAS EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Yıldızlar Tekvando Türkiye Şampiyonasına Sivas ev sahipliği yapacak. Tekvando Federasyonu’nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Tekvando Türkiye Şampiyonası 14-20 Haziran tarihleri arasında Sivas da yapılacak. Şampiyonada Kahramanmaraş'ı temsil edecek sporcuların iyi bir hazırlık dönemi geçirdikten sonra şampiyonaya katılım göstermeleri bekleniyor. HABER: İLKER YİYEN

Editör: Haber Merkezi