2021-2022 sezonunda 2.Ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, taraftarının Sosyal medyadaki buluşma adresi olan Kahramanmaraş SK 1969, geçtiğimiz günlerde Nijerya milli takım ve 2.ligden bugüne kadar Süper ligi ekibi Yeni Malatyaspor'un scout'u olan Ahmet Arslan ile Kahramanmaraşspor'da Fatih Mehmet Ceyhan'ın ilk geldiği günlerde yanında olan Ejder Arslan'ı takımı devir almaya davet etmişti. Yapılan bu davetin üzerine Nijerya milli takım ve 2.ligden bügüne kadar Süper ligi ekibi Yeni Malatyaspor'un scout'u olan Ahmet Arslan açıklama yayınladı.

“BİZ BAYRAĞI TESLİM ALIRSAK İYİ TAKIM KURUP, TAKIMI LAYIK OLDUĞU YERE TAŞIYACAĞIZ”

Yeni Malatyaspor'un scout'u Ahmet Arslan, “Öncelikle tüm Kahramanmaraşspor camiasından gelen bu onurlu davet için teşekkürlerimizi iletiyoruz. Kahramanmaraşspor zaten bizim çocukluk hayalimizdi. Bizleri boyle onurlu bir göreve davet etmeleri, layık görmeleri bizleri onurlandırdı. Düşlerimiz ve düşüncelerimiz dogrultusunda kurabileceğimiz en iyi kadroyu kurarak Kahramanmaraşspor'umuzu layık olduğu süper lige taşımak.

Zaten bunun aksi düşünülemez. Her zaman hedefe oynayan, tek hedefi şampiyonluk olan bir takım kuracağımızdan hiçkimsenin şüphesi olmasın. Bunun için resmi adımları, kulübümüzün mevcut başkanı sayın Fatih Mehmet Ceyhan ile görüşerek atacağız. Eminiz ki düşüncelerimiz, Kahramanmaraşspor taraftarı olan sayın başkanınımızıda heyecanlandıracak ve mutlu edecektir.

Görüşme sonrası detayları tüm kamuoyu ile paylaşacağız” ifadelerini kullandı. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi