Paravoleybol 1. Ligde mücadele eden Onikişubat NF Spor Kulübü 3. Etap (Final Etabı) Lig müsabakaları için Zonguldak gidiyor. İlk etabını Kahramanmaraş Türkoğlu’nda başarılı bir şekilde tamamlayan Paravoleybol (oturarak Voleybol) 3. Etap müsabakalarında da başarılı bir şekilde maçları tamamlayıp Şampiyonluk kupasını müzesine taşımak istiyor.

Şampiyonluk maçlarını 23-26 Haziran 2022 tarihlerinde Zonguldak’ta oynamak için hazırlıklarını tamamlayan Onikişubat NF Spor Kulübü Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İlker Yiyen’i makamında ziyaret etti.

Gazetemize kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Fatih Kaya, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İlker Yiyen’e Onikişubat NF Spor Kulübü forması hediye etti.

Takımın oluşumundan, takımın Hem Masa Tenisi hemde Paravoleybol da ki durumundan ve hedefinden bahseden Kulüp Başkanı Fatih Kaya, “Biz Kahramanmaraş Adına Masa tenisinde katılım sağladığımız terfi maçlarında 59 erkek takımı arasından şampiyon olarak adımızı 3. Lige yazdırdık. Biz yeni kurulan bir takımız ve 3 branşta faaliyet göstermekteyiz. Masa Tenisi, Satranç ve Oturarak Voleybol (Paravoleybol) branşlarında hizmet vermekteyiz. Kulübümüz katılmış olduğu ilk Masa Tenisi Terfi Müsabakaları sonunda 3.lige yükselme başarısı göstermiştir. Kahramanmaraş’ı ulusal arenalarda en iyi şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kadromuzda 2010 doğumlu sporcularımız da var, veteran sporcularımız da var. Bu yolda bizlere desteğini sunan ve sunacak olan kişilere, kurumlara ihtiyacımız olacak. Sizlere de ayrıca teşekkür ederiz kulübümüzün tanıtımına katkılarınızdan dolayı” ifadelerini kullandı.

“BAŞARININ TEMELİ BİRLİĞE DAYALI”

Takımın Başarısını değerlendiren ve vizyonu ve misyonundan bahseden Kulüp Başkanı Fatih Kaya, “Spor Kulübümüz; tüm spor alanlarının gelişmesi için, amatör ve profesyonel olarak uğraş verenleri bir araya getirerek, sporcular arasında birlik ve beraberliği sağlamak, spor yolu ile insanlar arasında sevgi ve kardeşlik duygularının gelişmesini sağlamak, sporun çocuk, genç, erişkin, yaşlı, engelli ve göçmen, yabancı ayrımı yapmadan tüm insanların yaşantılarına yön vermesini ve kişilik gelişimlerine rehberlik etmesini sağlamak, çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak, spor yapmaya teşvik etmek, her yaştan insanımıza sporu sevdirmek, müsabaka heyecanını yaşamak isteyen sporculara katkıda bulunmak, Türk sporuna kaynak sağlamak için gerekli alt yapı ve sistemlerin kurulması, geliştirilmesi ve maddi ve manevi olarak desteklenmesi amacı ile kuruldu” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş’ın adını ulusal arenada duyurmaya çalıştıklarını ve duyurmaya gayret ettiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Fatih Kaya, “Özellikle bize değer veren Amatör spor’un ve Sporcunun hizmetkarı olan İlker Yiyen’e şükranlarımız iletiriz bizleri yeşil sahalarda gözümüz kulağımız olmaya devam etmesini umut eder, bilikte başarılara imza atacağımıza canı gönülden inanıyor, teşekkürlerimi bir borç bilirim” dedi. (HABER: YAVUZ NALBANTBAŞI)

Editör: Haber Merkezi