2021-2022 Futbol Sezonunda Kahramanmaraşspor, 2.Lig Kırmızı Grup'ta 1. Hafta maçında Serik Belediyespor ile karşılaştı ve Konuk ekip maçı 3-1 kazandı.

Kahramanmaraş 12 Şubat stadının yıkım kararı olması, Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nun eksikleri nedeniyle Osmaniye şehrindeki 7 Ocak Stadyumu'nda oynanan karşılaşma saat 16:00'da başladı.

2.lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, 2021-2022 Sezonuna Osmaniye stadyumunda Serik Belediyespor karşısında başladı. Kahramanmaraş 12 Şubat stadının yıkım kararı olması, Hanefi Mahçiçek Stadyumu’nun eksikleri nedeniyle Osmaniye şehrindeki 7 Ocak Stadyumu’nda oynanacak ve saat 16:00’da başladığı maçta mağlup olarak lige mağlubiyetle başladı.

Genç Kadro sahada iyi mücadele ederken uyumsuzluğun dikkatleri çekmesi ile izleyicileri şaşırtmadı. Kahramanmaraş’tan 200’e yakın Spor Sever taraftar Kahramanmaraş Edeler Grubu Taraftarlar Derneği ile Stadyuma 2 Otobüs ve özel araçlarla taşındı.

ALİ ÖZTUNÇ VE CEMİL BOZ YAKINDAN TAKİP ETTİ

Kahramanmaraşspor'un Serik Belediyespor'a 3-1 mağlup olduğu maçta CHP Milletvekili Ali Öztunç ve Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraşspor, sezona Osmaniye'de oynayacağı maçın öncesinde Serik Belediyespor, karşılaşma öncesinde Ali Öztunç, Kahramanmaraşspor'u ziyaret etmişti ve Kulüp Tarafından CHP Teşkilatına maç daveti yapılmıştı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemiz Boz ve Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ile birlikte Osmaniye şehrindeki 7 Ocak Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı 90 dakika izlediler.

CEYHAN MAÇ SONU ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Kahramanmaraşspor'un Serik Belediyespor'a 3-1 mağlup olduğu maçın ardından Kahramanmaraşspor Kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, zehir zemberek açıklamalar yaparak Şehrin sahipsizliğine vurgu yaptı. Başkan Fatih Mehmet Ceyhan,'' Yazık değil mi bu takıma? Yazık değil mi bu taraftara, Paçası yiyen varsa gelsin takımı alsın” diyerek AKP Milletvekillerine gönderme yaptı ve Şehirdeki samimiyetin yok olduğunu ifade etti.

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR;

Dk2 erik Belediye Sağ kanattan kontra atakla Sinan topu yerden içeriye gönderdi. Yerden paralel giden topa Kahramanmaraş defansı seyredince sol kanatta Taşkın Kartal topla buluştu, Taşkın topu uzaklaştırmak istedi rakibin baskısı sonucu rakip topu aldı atağa gitekmek istedi faul sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Taşkın sarı kart görürken Penaltı da Furkan Yaman Penaltı golü ile durumu 0-1 yaptı.

Dk6 Yediği golün şokunu üzerinden atan Kahramanmaraşspor rakip kalede etkili oldu.

Dk11 Kahramanmaraşspor Enis ile içeri girdi, ortadan giden Ali Rıza ile topu paylaştı. Ali Rıza topuk pasını ile aştı. Hamit vurdu topu kaleci İbrahim kontrol etmeyi başardı.

Dk16 Serik Belediyespor atağında Sinan topu Yusuf’a aktardı. Yusuf ise derinlemesine gönderdiği topu Okan kontrol edemedi, defans topu taç’a gönderdi.

Dk19 Kahramanmaraşspor Enis Durak, Mustafa Sol ve Deniz Solmaz  ile tehlikeli ataklar yakaladı. Ama gol sesi çıkmadı.

Dk23 Serik Belediyespor sağ kanattan bindirdi ve Ferdi ile içeri girmek istedi. İçeri girdiği pozisyonda ortasını yaptı, Okan’ın kafa vuruşunda top üstten auta gitti.

Dk27 Kahramanmaraşspor atağında topla buluşan Mustafa sağdan köşe direğinin yanına kadar indi. Mehmet Burak Tarlabölen’in ceza alanına gönderdiği topu altı pasta Anıl’dan önce araya giren Sinan son anda kornere atarak tehlikeyi kalesinden uzaklaştırdı.

Dk44 Kahramanmaraşspor baskılı atak sonucunda Enis topu ceza alanında kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kalecinin üzerine çektiği topta kaleci topun kaleye gitmesine izin vermedi.

Dk 45. Bu dakikada defansın arkasına sarkan Enis Durak, Serik Belediyespor kalecisi İbrahim Demir'ı geçemedi ve ilk yarı konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Dk45 ilk yarı 0-1 Serik ekibinin üstünlüğü ile sonuçlandı.

2. Yarıda Serik Belediyespor oyuncu değişikliği ile başladı.

Dk53 Serik Belediye ekibi karanbolde yakaladığı pozisyonda Furkan yaman durumu 0-2 yaptı. Furkan Yaman, sol çaprazda çok sert bir vuruş yaptı. Üst direğe çarpan topa hakem gol kararı verdi ve skoru 0-2 yaptı.

Dk57 Kahramanmaraşsppor ceza alanında Birkan ile içeri aktardığı topta ceza alanına topu alan Mustafa topu kaleye gönderdi top kalecide kaldı.

Dk62 Kahramanmaraşspor ceza alanına Mustafa ile girdi ve ortasını yaptı. Yüksekten gönderilen ortaya kafa ile çıkan Yakup Ramazan kafa ile vurdu ve top filelerle buluştu. 1-2

Dk73 Kahramanmaraşspor köşe atışı kazandı. Soldan köşe atışını Ali Rıza kullandı. Ali Rıza’nın ön direğe ortasına Anıl’ın kafa şutunda kaleci geçen topu savunma direği dibinden çıkararak çok büyük bir tehlikeyi önledi.

Dk81 Serik Belediyespor ceza alanına Gökhan ile girdi ve ceza alanına ortasını yaptı Sebahattin ise topu ağlara gönderdi. 1-3

Dk 87 Serik Belediye sol kanattan Yusuf Onur ile atağa çıktığı mücadelede altı pas içerisinde topu Burak’a aktardı Burak ise savunmaya takıldı.

Dk89 İbrahim Hırçın’ın pasında topla buluşan Sebahattin sol çaprazdan sert vurdu, top kaleci Deniz’de kaldı.

Dk90+3 Müsabakada başka gol olmayınca Antalya temsilcisi Osmaniye’de Kahramanmaraş’ı 1-3 mağlup ederek 3 puanla lige başladı. (HABER-FOTO: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi