Kahramanmaraş Akçakoyunlu spor kulübü oyuncusu ve Milli takım oyuncusu, 2020 TOKYO Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanarak tarih yazan Golbol Kadın Milli Takımı oyuncularından Fatma Gül Güler, memleketi Kahramanmaraş'ta ara vermeden Batıpark spor Kompleksinde Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor.

Olimpiyat ve Dünya şampiyonasından bahseden Güler; “Çok çalıştık ve Olimpiyatta İstiklal Marşımızı ve şanlı Türk Bayrağımızı gönlerde dalgalandırdık.  Golbol takımı olarak şimdi Sırada Dünya Şampiyonası var hedef takım olarak Dünya şampiyonasında şampiyon olmak şanlı Türk Bayrağımızı gönlerde dalgalandırmaktır” dedi.

“ENGEL’ DİYE BİR ŞEY YOK”

Akçakoyunlu Spor Kulübü başkanı Halit Bekereci: “Tokyo’ya altın madalyayı alma hedefiyle gittiklerini ve bunu da başardıklarını söyledi. Dünya Golbol Şampiyonasına hazırlanma sürecinde Fatma Güler’in  ailesi hem de Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz’un büyük desteklerini gördüklerini ifade eden Bekereci şöyle devam etti: “Kahramanmaraş’ta görme engelliler ve bedensel engelliler başta olmak üzere bir çok branşta faaliyet gösteriyoruz ve hemen hemen her branşta başarı var. Akçakoyunlu spor kulübü antrenörü . Gültekin karasu eşliğinde bu kulüpte 5 yıldır bu sporun içerisindeyim, Çok çalıştık, çok azim gösterdik ve altın madalyamıza ulaştık, İstiklal Marşımızı okuttuk. Bu, ülkemiz için çok önemli bir şeydi ve biz bunu başardık. Takımıza da çok teşekkür ediyorum çünkü biz bu işi takımca başardık. Bizi destekleyen herkese teşekkür ederim” dedi.

Bekereci “Bence ‘Engelli’ diye, ‘Engel’ diye bir şey yoktur, istediğimiz her şeyi kulüp olarak ve sporcularımızla  başarabiliyoruz. Bunu da çok güzel gösterdiğimize inanıyorum” dedi.

HABER: İLKER YİYEN

Editör: Haber Merkezi