TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, bu sezon oynadığı futbolla büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Kırmızı Beyazlı ekip bu sezon 15’i lig 1’i ise Türkiye Kupası olmak üzere oynadığı 16 resmi karşılaşanın 15’ini kaybetti. Sezon ortasında Teknik adam Recep Aydemirle anlaşan Kahramanmaraşspor’da işler iyiye gitmeyince karşılıklı olarak ayrılma kararı alındı. 
Kahramanmaraşspor, büyük ümitlerle başladığı 2021-2022 futbol sezonuna kabus gibi bir giriş yapması ile çagre olarak Recep Aydemir’i takımın başına getirmişti. Tek Galibiyetini Recep Aydemir ile alan Kahramanmaraşspor Ligde oynadığı 15 maçın Nigde Belediyespor maçı hariç 14’ünü kaybederek 3. Lige yelken açmıştı. Bu sezon hem saha içerisinde hem de saha dışarısında kaosla mücadele eden Kırmızı Beyazlı ekibin hem savunması hem de hücum bölgesi sınıfta kalırken Teknik adam Recep Aydemir ayrılma kararını kulübe bildirmesi sonucu Kulüple karşılıklı olarak ayrılma kararı verildi. 
Kahramanmaraşspor Kulübü ayrılma kararını sosyal medya aracılığı ile şu şekilde duyurdu;  “Teknik Direktörümüz Recep Aydemir ile yaptığımız karşılıklı görüşmeler sonrasında yollarımızı bugün itibarıyla ayırmış bulunuyoruz. Recep Aydemir'e ve ekibine  kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

Editör: Haber Merkezi