Temsilcimiz Kahramanmaraşspor evinde konuk ettiği Sivas Belediyespor’u ilk yarıda kayıt ettiği gollerle 3 puanı kaptığı maçda disipline sevki gerçekleşmezken Ergene Veli Meşe ve Bandırmaspor disipline sevki gerçekleşmişti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 20. hafta maçında Kahramanmaraşspor 12 Şubat Stadyumunda Sivas Belediyespor’u 2-0 mağlup etti. Zorlu maçta Sivas ekibi cılız ataklar üretirken KAhramanmaraşspor ise baskılı bir oyunla ilk yarıda golü buldu. Mücadelenin 19. dakikasında Sol kanattan bindirme yapan Kahramanmaraşspor da Gökhan topu ceza alanı çaprazından paralel gönderdiği topa Fatih Kamacı topu ağlara gönderdi. Mücadelenin 42. dakikasında Kahramanmaraşspor bu dakikada yüklendi ve ceza alanında topla buluşan Muhammet Enes Yılmaz topu filelerlele buluşturan isim oldu. 

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'un 20'nci haftasında PiserroKahramanmaraşspor, sahasında konuk ettiği Sivas Belediye Spor'u 2-0 yendi. 18'inci dakikada Kahramanmaraşspor'dan Fatih Kamacı, rakip ceza sahada buluştuğu topu kaleye göndererek karşılaşmanın ilk golünü attı: 1-041'inci dakikada Kahramanmaraşspor'dan Muhammed Enes, ceza sahasında meşin yuvarlağı kalecinin solundan ağlarla buluşturdu: 2-0Karşılaşma, ev sahibi takımın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 30.01.2020 tarih ve 45 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar doğrultusunda rakiplerden Tekirdağ temsilcisi Ve Balıkesir temsilcisi cezaya maruz kaldı.

ERGENE VELİMEŞE SPOR Kulübünün, 26.01.2020 tarihinde oynanan ERGENE VELİMEŞE SPOR-ANKARA DEMİRSPOR TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 4.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

BANDIRMASPOR Kulübünün, 26.01.2020 tarihinde oynanan BANDIRMASPOR-GMG KASTAMONUSPOR TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2.100.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi. (SPOR SERVİSİ)

Editör: Haber Merkezi