Türkiye Amatör Spor Kulüpler Konfederasyonu (TASKK) Başkanı Ali Düşmez'in Amatör Kulüplere 5'er bin TL verdirdik. Kimse bunlardan bahsetmiyor'' sözleri üzerine yazılı açıklama yaptı.

Bilindiği gibi Pandemi Sürecine ilişkin olarak 2021 yılı Spor Kulüplerini ayakta tutmaya yönelik Maddi Destek organizasyonunda Gençlik ve Spor Bakanlığı illerdeki Amatör Spor Kulüplerine destek vereceğini duyurmuştu. Gençlik ve Spor Bakanlığı, amatör spor faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve desteklenmesi amacıyla spor kulüplerine maddi Destek konusunda kulüplerle gençlik ve spor İl Müdürlüğü koordineli bir çalışma yapıyor. Yapılan çalışma dışında kalan İlçe takımlarından Kahramanmaraş 1.Amatör küme takımlarında Türkoğlu Gençlerbirliği Spor, Türkiye Amatör Spor Kulüpler Konfederasyonu (TASK) Başkanı Ali Düşmez'in Amatör Kulüplere 5'er bin TL verdirdik. Kimse bunlardan bahsetmiyor'' sözleri üzerine yazılı açıklama yaptı.

Yapılan yazılı açıklamada,'' Türkoğlu Gençlerbirliği Spor Kulübü soruyor. Bu paralar nereye gidiyor.

TFF'nin 15 Ocak günü 2020-2021 Sezonu Amatör Futbol Ligleri de Uygulanacak Esasları açıklaması ardından Türkiye Amatör Spor Kulüpler Konfederasyonu (TASK) Başkanı Ali Düşmez, eski hakem Binali Kartal'ın Medya FM'de canlı yayın konuğu olduğu programında; TFF Başkan vekili Ali Düşmez, "Amatör Kulüplere 5'er bin TL verdirdik. Kimse bunlardan bahsetmiyor. Benim dönemimde ikinci defa amatörlere 5'er bin lira verildi. Daha evvelden yoktu" şeklinde konuştu. Buradan sormak istiyorum ilimizdeki amatör kulüplerimizden bu parayı alan var mı? Eğer var ise bu ayrım niye? 2019-2020 sezonunda yaşadığımız (siz İlçe kulübüsünüz bu destekten faydalanamıyorsunuz, siz üye kulüp değilsiniz bu destekten de faydalanamıyorsunuz) ibarelerine bir yenisi mi eklendi; galiba biz amatör kulüp de değilmişiz! Allah aşkına biz sizin gözünüzde neyiz? (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi