4 sene önce yönetim değişikliğine gittikten sonra farklı bir kimliğe bürünen kulüp sosyal sorumluluk çalışmalarında öne çıkıyor.Geçen sene ramazan ayında erzak paketi dağıtarak ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışan İdmanyurduspor bu sene yine aynı duyarlılığı gösteriyor.Pandemi sebebiyle ligler oynatılmıyor olsa dahi kulüp olarak çalışmalarından geri kalmayarak alkışı hak ediyor.

Kulüp Başkanı Ahmet Can Kapudere şu sözleri sarfetti; “Birçok alanda sosyal yardımlar yapmaya gayret göstermekteyiz.Biz sadece bir futbol takımı olmadığımızı söylemiştik.Pandemi sebebiyle lig oynanmıyorken bile her gün sporcularımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz.Aile kavramını oluşturduk ve bunun gereğini yapmaya çalışıyoruz.

Sponsorlarımızın da katkılarıyla geçtiğimiz sene erzak paketi dağıtmıştık.Bu yıl alışveriş kartı verme konusunda fikir birliğine vardık.Niyetimiz hayrdır.Bizler gelen taleplerin gerçeklik payını araştıracak zamana sahip değiliz.Dağıttığımız kartlar tekel ürünleri gibi fuzuli alışverişlerde kullanılamayacak.Amacımız gönüllere dokunmaktır.Temennimiz durumu olan herkesin bu sosyal sorumluluğa adım atmasıdır.Bu vesileyle tüm İslam aleminin Ramazan Ayını Kutlarız” dedi. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi