Temslcimiz Kahramanmaraşspor, 7 haftadır üst üste aldığı mağlubiyetler sonrası talihsizliğini Ergenespor’u, 12 Şubat stadyumunda 2-0 yenerek kırdı. Kırmızı- Beyazlı ekip 44. dakikada Emin, 56. dakikada Yakup Ramazan Zorlu’dan attığı gülle düşme potasından uzaklaşarak, puanını 34’e yükseltti.

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 2. Lig Beyaz Grupta 35.haftanın maçında Ergene Velimeşespor'u Koronavirüs nedeniyle seyircisiz oynanan maçta 12 Şubat stadında ağırladı. Temsilcimiz İlk yarıyı 42.dakikada Kahramanmaraşspor'da sakatlığı geçen Emin Altunay'ın golü ile 1-0 önde kapattı. 53.dakikada Kahramanmaraşspor'un golcü ismi Yakup Ramazan Zorlu takımımızı 2-0 öne geçiren golü attı. Kırmızı Beyazlılar Ligde alınan kötü sonuçların ardından bu galibiyetle rahat bir nefes aldı.

GALİBİYET SONRASI SEVİNÇ YAĞMURU

Müsabaka bitimi ille sevinç yağmuruna dönüşen Kahramanmaraşsporlu futbolcuar Şeref Tribünü ile kırmızı- Beyaz yaparak stadyumda çalan oyun havası ile şenlendiler. Galibiyet sevinci soyunma odasına da yansırken galibiyet pozu ile o an ölümsüzleştirildi. Kahramanmaraşspor, 7 maç sonra 3 puan aldı. 7 haftadır kurtulamadığı 31 puandan kurtuldu. 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor'da düşüş sona erdi. Kahramanmaraşspor, 7 maç sonra 3 puan aldı. 7 haftadır kurtulamadığı 31 puandan kurtuldu.

OSMAN BOZKURTLA GALİBYET GELDİ

2.Lig Beyaz Grupta en son galibiyetini 27.haftanın maçında Gümüşhanespor, karşısında 12 Şubat stadında alan Kahramanmaraşspor, 35.haftanın maçında 12 Şubat stadında ağırladığı Ergene Velimeşespor'u 2-0 mağlup etti. 7 maç sonra 3 puan alarak ligde rahat bir nefes oldu. Teknik Patron Osman Bozkurt ile ikinci maçına çıkan Kahramanmaraşspor, 7 haftadır kurtulamadığı 31 puandan kurtularak 34 puanla 11.sıraya yükseldi ve küme düşme hattında yukarılara doğru tırmandı.

GOLLERİ EMİN VE YAKUP ATTI

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor - Ergene Velimeşe Spor maçında Samsun Bölgesi  Klasman Hakemi Erdem Mertoğlu yönetti, Bu karşılaşmada  Samsun  Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Hasan Erdoğan 1. Yardımcı Hakem,   Ordu  Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Metin Yalçın 2. Yardımcı Hakem oldu. Müsabakada Samsun Bölgesi Klasman Hakemi Gökhan Özbulut ise Dördüncü Hakem olarak görev yaptı. Temsilcimiz sahaya Murat Hocaoğlu, Mert Ilıman, Hakan Demirci, Alican Karadağ, Sefa Saz, Erdem Koçal, Yakup Ramazan Zorlu, Emin Altunay, Doğanay Kılıç, Orhan Evci, İsmet Kavuştu ilk 11'i ile çıktığı maçta İlk yarıyı 42.dakikada Kahramanmaraşspor'da sakatlığı geçen Emin Altunay'ın golü ile 1-0 önde kapattı. 53.dakikada Kahramanmaraşspor'un golcü ismi Yakup Ramazan Zorlu takımımızı 2-0 öne geçiren golü attı. Kırmızı Beyazlılarda sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Salim İyik ve Osman Bodur, Kırmızı Kart cezalı olan ve af edilen Kadir Kaan Özdemir forma giyemedi.

(HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi