2020-2021 sezonunda Misli.com 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor'un taraftarının yıllardır hep gündemde tuttuğu Stadyum konusunda Ak parti genel başkan yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal Ulaştırma Çalıştayında Konuştu.

Bir dizi ziyaretler için Kahramanmaraş’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın katılımlarıyla ulaştırma çalıştayı gerçekleştirildi.

Çalıştaya Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ak Parti Milletvekilleri, Ak Parti Kahramanmaraş İl ve İlçe Yönetimi, İlçe Belediye Başkanları ve kurumun üst düzey müdürleri katılım sağladı.

Burada Kahramanmaraş Stadyum Konusuna Değinen Ünal, " Ne zaman 12 Şubat Stadyumunu doldurursunuz, o zaman Kahramanmaraş'a Stadyum yaparız" dedi.

2.ligde inişli çıkışlı sezonlar geçiren Kahramanmaraşspor, ortalama 3 bin biletli taraftarın altına düşmediği gözlenen kırmızı beyazlı taraftarlar ortalama her maç 4 ya da 5 bin kişi taraftara oynuyor. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi