Türkoğlu Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü öncülüğünde, Türkoğlu Belediyesi, Kahramanmaraş Spor Adamları Derneği, Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği’nin yoğun çabaları doğrultusunda Şehrimizin Düşman İşgalinin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında organize edilen Kurtuluş Kupası organizasyonu ile 4 takım Turnuva ile Futbol Şöleni yaşandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği çatısı altında Kurulan Kahramanmaraş Büyükşehir Masterler Takımı,  Türkoğlu Master futbol takımı, Afşin Eshab-ı Kehf Futbol Takımı ve Gaziantep Master Futbol takımları dostluk havasında Şampiyonada ter döktü.

KUPALAR SAHİBİNİ BULDU

Dostluğun ön plana çıktığı Hazırlıklarda daha önce profesyonel futbol oynayan ve daha önce Amatör takımlarda mücadele eden isimlerin futbol resitali yapması dikkatlerden kaçmazken Turnuvada şampiyon takımlar ve derece yapan takımlar kupalarını Müzesine taşıdı. Sadece kupa getiren değil dostluk, kardeşlik, barış götüren büyük futbol aşkıyla yoluna devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği çatısı altında Kurulan Kahramanmaraş Büyükşehir Masterler Takımı sahada dostluğu simgelemeye çalışırken Şampiyonluk kupasını da müzesine taşıdı. Teknik Patron İzzet Kazancı, Yardımcı Antrenör Ömer İnce’nin görev üstlendiği Turnuvada Kahramanmaraş Büyükşehir Masterler Takımı Şampiyonluğa ulaşırken 2’ciliği Gaziantep Master Futbol takımı elde etti. 3’cülüğü Afşin Eshab-ı Kehf Futbol Takımı, 4’üncülüğü de Türkoğlu Master futbol takımı elde etti. 

Genelde eski amatör ve profesyonel oynamış futbolculardan kurulan Master futbol takımları Kupalarını müzesine götürdü.

MÜSABAKALAR TÜRKOĞLU’NDA GERÇEKLEŞTİ  

Kahramanmaraş’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı Anısına düzenlenen

12 Şubat Kurtuluş Futbol turnuvası Türkoğlu İlçe Sahasında gerçekleşti. Turnuva’ya Kahramanmaraş Büyükşehir Masterler, Türkoğlu masterler, Afşin masterler ve Gaziantep masterler olmak üzere 4 takım katılım sağlarken Müsabakalara Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Tüm Spor Adamları Derneği Genel Başkanı Vakıf Demir, Türkoğlu Kaymakamı, Türkoğlu Gençlik ve Spor Şube Müdürü Hüseyin Akkaya, Türkoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bozdoğan, Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, Tüm Spor Adamları Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdulbaki Kale ve Spor Adamı Muzaffer Demir katılım sağladı.

(HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi