Ligin 4. Hafta maçında Bayburt Özel İdarespor ile karşı karşıya gelen Kahramanmaraşspor, rakibine 1-0 mağlup olarak yenilgiler serisine devam etti. 2021-2022 sezonunda 2.Lig Kırmızı Grupta geride kalan 3 maçta Serik Belediyespor ve Etimesgut Belediyespor'a 3-1, Sivas Belediyespor'a ise 4-0 mağlup olan Kahramanmaraşspor, ligin 4. haftasında kendi sahasında Bayburt Özel İdare Spor ile 26 Eylül Pazar günü saat 15.30'da karşılaştı.

Kahramanmaraşspor’un maçlarına ev sahipliği yaptığı 12 Şubat Stadyumu’nun çürük raporu bulunması ve diğer statların ise hazır hale getirilmemesi nedeniyle kendi evinde oynaması gereken maçlarını Osmaniye’de oynamak zorunda kalan Kahramanmaraşspor 4. hafta maçında Osmaniye’de Bayburt Özel İdarespor’u konuk ettiği maçtan da mağlubiyet aldı.

SKOR İLK YARIDA BELİRLENDİ

Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. Karşılaşmanın ilk 20 dakikalık bölümünde takımlar birbirine üstünlük sağlayamazken maçın 22. Dakikasında Kahramanmaraşspor, gelişen bir atakta kalesinde golü görerek maçta mağlup durama düştü. Erken gördüğü golle sarsılan temsilcimiz, zaman zamanda rakibin pozisyonlarını önlemekte de güçlük çekti. Kahramanmaraşspor, beraberlik için rakip kaleye yüklense de bunda başarılı olamadı ve 90 dakikayı 1-0’lık mağlubiyetle tamamladı.

MAÇ ÖNCESİ KURBAN KESİLDİ

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta ligin 4 hafta maçı öncesinde Kahramanmaraşspor Kulüp tesislerinde Osmaniye'de oynanacak olan Bayburt Özel İdarespor maçı öncesinde kurban kesildi.

Dualar edilerek yapılan kurban kesiminin ardından teknik heyet ve futbolcular kurban kanını alınlarına sürerek Osmaniye'ye hareket ettiler.

KALECİ AHMET ÜÇGÜN MAÇA DAMGA VURDU

Osmaniye Şehir Stadyumunda icra edilen Kahramanmaraşspor- AN Zentrum Bayburt Özel İdarespor müsabakasında şık kurtarışları ile Kahramanmaraşspor’un tecrübeli kaleci Ahmet Üçgün damga vurdu. 2021-2022 Sezonunda 2.Lig Kırmızı Grupta temsilcimiz Kahramanmaraşspor, ligin 4.Haftasında Osmaniye'de Bayburt Özel İdare Spor'a 1-0 mağlup oldu. Çok fazla gol pozisyonuna giren konuk ekip maçı farklı kazabilirdi. Maçın başında beri etkili oynayan Bayburt Özel İdare Spor'un farkı açmasına oyunda ayakta kalan tek oyuncu olan Kahramanmaraşlı kaleci Ahmet Üçgün, izin vermedi. Kahramanmaraşlı kaleci Ahmet Üçgün, maç boyunca 9 pozisyonu kurtararak gole izin vermedi ve Kahramanmaraşspor'un fark yemesini önledi. Yediği golde hatası bulunmayan Kahramanmaraşlı kaleci Ahmet Üçgün, maçın bitiş düdüğü ile birlikte, Karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlar tarafından tribüne çağrıldı. 46 numaralı formasıyla kalesinde devleşen Kahramanmaraşlı kaleci Ahmet Üçgün'e, '' Edelerin Çocuğu Ahmet Üçgün'' tezahüratı yaptılar.

4 MAÇTA 4 MAĞLUBİYET ALDI

Kahramanmaraşspor, Osmaniye'de 2.Lig Kırmızı Grupta 4.Haftanın maçında Bayburt Özel İdarespor ile karşılaştı. Karşılaşmayı kaybeden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 2.Lig Kırmızı Grupta oynadığı 4 maçta 4 mağlubiyet aldı.

2021-2022 Sezonunda 2.Lig Kırmızı Grupta geride kalan 4 maçta Serik Belediyespor ve Etimesgut Belediyespor'a 3-1, Sivas Belediyespor'a ise 4-0 kaybeden Kahramanmaraşspor, son maçta ise Osmaniye'de Bayburt Özel İdare Spor'a 1-0 mağlup oldu. Bu sezon 4 maçta 4 mağlubiyet alarak taraftarını üzen Kahramanmaraşspor, 2.Lig Kırmızı Grupta oynadığı 4 maçta 4 mağlubiyet aldı. 4 Maçta 11 gol yiyen Kahramanmaraşspor, sadece 2 gol atabildi. Ligde henüz puan alamayan Kırmızı Beyazlılar 19.sırada yer alıyor.

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR;

İLK YARI;

Dk2 Kahramanmaraşspor maça hızlı başladı, sol kanattan gelişen atakta Enis direk kaleye gönderdi top az farkla auta çıktı.

Dk3 Etkili atak Bayburt ekibinde İlker topu içeri aktardı. Ömer topa çıktı ve pasını Sefa’ya aktarı Sefa ofsaytta düştü ve topu ağlara gönderdi.

Dk9 Anıl sağ kanattan serbest atış kullandı, Ceza alanına yaptığı ortaya kaleci çıkarak topa sahip oldu.

Dk11 Kahramanmaraşspor sol kanattan Hamit ile atağa çıktı, Hamit şık çalımlarla iki rakibini geçti pasını Yakup’a verdi, Yakup topun gelişine sert vurdu top defanstan döndü.

Dk12 Kahramamaraşspor  gol için yükledi. Birkan ortaladı defansa çakılan top Yakup Ramazan’ın önüne düştü. Yakup Ramazan Topu üstten aut.

Dk13 AN Zentrum Bayburt Özel İdare spor Sağ kanattan kontra atakla Emre topu yerden içeriye gönderdi. Yerden paralel giden topa Kahramanmaraş defansı seyredince sol kanatta Mehmet topla buluştu, Mehmet topu rakibine çarptırdı taca gönderdi.

Dk19 Kahramanmaraş sağdan etkili geldi. Sağ kanattan ortasını açan Hamit Ön çizgiye gönderdiği topta savunmadan seken topu Birkan tamamlamak istedi top auta gitti. 

Dk21 AN Zentrum Bayburt Özel İdare spor ekibi ceza alanına Ali’yle geliştirdiği atakta topu Uğur Mustafa’ya aktardı. Uğur Mustafa ise içeride ceza alanında savunmayı aşarak sert şutunda topu ağlara taktı. 0-1

Dk24 AN Zentrum Bayburt Özel İdare spor sol kanttan ceza alanı köşesinden serbest vuruş kullandı. Uğur Mustafa’nın kullandığı serbest vuruşta tehlikeli bir şekilde kaleye yönelen top ön direk tarafından auta gitti.

Dk27 AN Zentrum Bayburt Özel İdare spor sağ kanattan bindirdi ve İlker ile içeri girmek istedi. İçeri girdiği pozisyonda ortasını yaptı, Ömer kafa vuruşunda top üstten auta gitti.

Dk32 Kahramanmaraşspor Emre ile serbest vuruş kazandı. Kullanılan serbest vuruşta içeri aktarılan top da defans topu kontrol etmesini bildi.

Dk36 Kahramanmaraşspor Yakup Ramazan, ceza sahası içinden sert vurdu, kaleci topu çıkardı.

Dk39 AN Zentrum Bayburt Özel İdare spor ekibinde Uğur Gören getirdiği topta pası Ömer’e aktardı. Kaleye paralel giriş yaparak rakibini aşan AN Zentrum Bayburt Özel İdare spor ekibinde içeride gerçekleşen pozisyonda Ali’nin uzaktan vurduğu şut dışarı gitti.

Dk45 Kahramanmaraşspor Kadir’in uzun topla girdiği pozisyonda Hamit topu kafa ile aktardı. Yakup Ramazan dokundu top kaleciden çarptı, karambole düşen topu Hamit tamamlamak istedi şutunda defans topu uzaklaştırmasını bildi. Müsabakanın ilk yarıdaki süresi tamamlanırken oyuna oynanılmayan süre 3 dakika ilave edildi. 3 dakikada da gol sesi çıkmayınca ilk yarı0-1 bitti.

İKİNCİ YARI;

Dk52 Kahramanmaraşspor orta sahadan kontra atağa çıktı Ramazan topu Hamit’in önüne bırakması sonucunda Hamit topu Yakup Ramazan’ın önüne açtı. Yakup Ramazan ise ceza alnına girmeden topa vurdu topu kaleci kontrol etti.

Dk53 AN Zentrum Bayburt Özel İdare spor ekibi kontra atakla yüklendi ve ceza alanında önemli bir pozisyona imza attı. Ali içeri aktardığı topa Mustafa sahip çıktı ve Uğur’a kazandırdı. Uğur ise kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleye gönderdi kaleci Ahmet topu kornere çeldi.

Dk57 Kahramanmaraşsporda Berke’ye aktarılan topu ceza alanına gönderdi.  Anıl ortaladı, dokunan olmayınca top auta gitti.

Dk60 AN Zentrum Bayburt Özel İdare Spor’da ceza alanı dışından sert bir şekilde topu kaleye aktardı Kaleci Ahmet yatarak topun filelerle buluşmasına izin vermedi.

Dk75Kahramamaraşspor ceza alanı dışında Yakup Ramazan’la serbest vuruş kazandı. İshak’ı ceza alanı çizgisinde direk kaleye gönderdiği top üst direkten auta gitti.

Dk77 Kahramanmaraşspor Sağ kanattan ortasını açtı. Birkan ceza alanı çaprazındaki ortasında seken topa Sefa auta gönderdi.

Dk82 Kahramanmaraşspor köşe atışı kazandı. Soldan köşe atışını Hamit kullandı. Hamit’in ön direğe ortasına Yakup Ramazan’ın kafa şutunda kaleci geçen topu savunma direği dibinden çıkararak çok büyük bir tehlikeyi önledi.

Dk87 AN Zentrum Bayburt Özel İdare spor Sol kanattan duran topta Ali ceza alanı içerisine uzun top attı ve kafa ile çıkılan topa dokunana olmayınca top auta çıktı.

 Dk90 Müsabakanın normal süresi tamamlanırken Müsabakaya oynatılmayan 4 dakika ilave edildi. 

Dk90+4 Oynanılan uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmadı ve müsabaka 0-1 tamamlandı. (HABER- FOTO: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi