Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta 35’nci haftanın perdesi yarın oynanacak olan karşılaşmalarla devam edecek. Ligde oynadığı son 7 maçından da sahadan yenilgi ile yarılarak çöküş içerisine giren Kahramanmaraşspor, ligin son haftalarında düşme tehlikesi yaşamamak için Ergenene Velimeşespor karşısında galibiyet almak istiyor. Konuk Ergene Velimeşespor ise, Kahramanmaraşspor karşısında alacağı 3 puan ile düşme potasından uzaklaşma düşüncesi içerisinde.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Kahramanmaraşspor ile Ergene Velimeşespor, lig tarihinde birbirlerine 2 kez rakip olurken, bu maçların tamamını Ergene Velimeşespor kazanmasını bildi. Oynanan iki karşılaşmada Kahramanmaraşspor, rakibine gol atamayı başaramazken, Ergene Velimeşespor ise Kırmızı Beyazlı ekibin kalesine toplam 5 gol göndermeyi başardı.

İKİ TAKIMIN LİGDE OYNADIKLARI SON 5 MAÇ

Kahramanmaraşspor, ligde oynadığı son 5 maçın tamamında yenilgi ile sahadan ayrılırken, bu maçlarda rakip kaleye 3 gol gönderebilirken, kalesinde ise 14 gol gördü. Ergene Velimeşespor ise çıktığı son 5 lig maçından 3 beraberlik 1 galibiyet ve 1 yenilgi ile sahadan ayrıldı. Ergene Velimeşespor, bu maçlarda rakiplerine 7 gol atmayı başarırken, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. Kahramanmaraşspor, lig tablosunda 31 puan ile 12’nci sırada yer alırken, Ergene Velimeşespor ise 27 puan ile 16’ncı sırada kendisine yer buldu. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi