Kutlu konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Geçtiğimiz sezon Birinci ligi elimizden kıl payı kaçırdık. Bu sezon şampiyonluğu taçlandırıp, 'bu işin fragmanıydı, şimdi ampute futbol oyunu bu' diyeceğiz. İkinci ligde şampiyon olacağız, Birinci ligde neden olmayalım? Desteklerini bizden esirgemeyen Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Celalettin Güvenç ve Kahramanmaraş İş adamlarımıza desdeklerinden dolayı hepsine çok teşekkür ederim. Akdeniz’de Amputeyi yöneten ve yön veren biz olacağız” dedi.

"KAHRAMANMARAŞ AMPUTE FORMASI TURKUAZ RENGİ KAHRAMANMARAŞ HALKININ FORMASIDIR"

Kahramanmaraş Ampute takımı Baş antrenörü Ömer Kulaksız ve yardımcı antrenörü Veysel Çokyiğit önderliğinde çok iyi bir jenerasyon yakaladığını anlatan Mustafa Kutlu, şöyle devam etti:

“Ampute takımımız içinde genç kardeşlerimizin hırsı ve mücadelesi olsun, çok iyi. Ampute takımımıza bu hafta şampiyonluk havasında olacak önemli bir müsabakamız var Sakarya ampute takımı konuk olacak Kahramanmaraş Ampute kulübünün birliği, beraberliği, huzuru için kim taşın altına elini koyuyorsa sonuna kadar minnettarız. Günde çift idman yaparak, çalışmalarımızı sürdürüyoruz” HABER: İLKER YİYEN

Editör: Haber Merkezi