Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Batıpark spor salonunda düzenlenen geleneksel okçuluk müsabakası (4) takımın ve 78 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Etkinliğe Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri İl müdürü Cemil Boz, Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri Onikişubat ilçe müdürü Kadir Gemci katıldı.

“BİRLİK VE BERABERLİK RUHUNU DAİM KILMALIYIZ”

Turnuvada konuşan Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri İl müdürü Cemil Boz, “Bizlerde, bu toprakların nasıl ve ne şartlarda kazanıldığını bilerek, ecdadın 7’den 70’e vermiş olduğu bu birlik ve beraberlik ruhunu daim kılmalıyız. Onların kararlılığı ve vatan savunmasındaki asil duruşu bizlere örnek olmalıdır. Bütün bunları bir emanet bilmeli ve emaneti yücelterek korumayı kendimize ilke edinmeliyiz. Kahramanların bizlere emanet ettiği bu şehri, tüm alanda Türkiye’nin en önemli merkezlerinden biri haline getirmek ve bulunduğu konumdan daha ileriye taşımak için mücadeleye devam etmeliyiz. Bu vesileyle, şanlı mücadelemizin ve destansı zaferimizin 101. yıl dönümünü bir kez daha kutluyorum. Rabbim gafil işgal kuvvetlerine fırsat vermesin. Tüm İslam âlemini zalimlerin zulmünden korusun. Bu duygularla, milli mücadelemizin kahraman şehitlerini ve ebediyete intikal etmiş gazilerini minnet ve şükranla anıyor, tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

İL TEMSİLCİSİ TEŞEKKÜR ETTİ

Turnuvaya katılım sağlayan, Kahramanmaraş’ın Kurtuluşunun 101. Yılında geleneksel Türk Okçuluğunu yaşatmak adına müsabaka gerçekleştirmesine vesile olan herkese Teşekkür eden TGTOF İl Temsilcisi Mustafa Mengür, “Kahramanmaraş Kurtuluşunun 101 Yılında Geleneksel Türk Okçuluk Kahramanmaraş İl Kulüpler Yarışması Kahramanmaraş Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Türkiye Geleneksel Türk Okçuluğu İl Temsilcili Düzenlenmiş Olup Katilim Sağlayan Kulüplerimiz MaraşOk, Elbistan Alplik ve Okçuluk, Avasim ve Dulkadiroğlu Kulüpleri Katilim Sağlamıştır. Bu Etkinliği Gerçekleşmesinde Emeği Geçen Kahramanmaraş Gençlik ve Spor Müdürümüz Cemil Boz Beye, Onikişubat Gençlik ve Spor Müdürümüz Kadir Gemci Beye, Tügva İl Temsilcimiz Furkan Seydihanoğlu Beye Katilim Sağlayan Türk Okçusu Ailelerine Teşekkür Ederim” dedi.

ÖZTÜRK HEDEFİ TAM 12’DEN VURDU!

Dereceye giren takımların ödüllerini Gençlik hizmetleri il müdürü Cemil Boz ve Kahramanmaraş Onikişubat ilçe müdürü Kadir Gemci takdim etti. Türkoğlu Ok Yay Gençlik Spor Kulübünden katılan (8)-Yaşındaki Yavuz Berat Öztürk hedefe attığı Üç Ok ile tam 12'den vurarak 36 puan toplayarak yarışmanın birincisi oldu. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi