Ampute futbolda 2020-2021 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala isim değişikliği yapan Kahramanmaraş Ampute takımı 20-30 Haziran tarihleri arasında Ankara'da oynanacak olan 2. Lig Müsabakalarına katıldı. Koronavirüs önlemleri kapsamında tek devreli lig usulüne göre Ankara'da oynatılmasına karar verilen Ampute Futbol 2.Lig 2020-2021 Sezonu Lig Müsabakaları 20-30 Haziran tarihleri arasında başladı.

“KAHRAMANMARAŞ’I İYİ BİR ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE HAZIRIZ”

Hazırlıklarına 3 ay önceden başladıklarını Pandemiden dolayı ara vererek koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Halit Bekereci, Her şartları ve zorlukları aşarak şükür sahadayız. Bedensel Engelliler Federasyonu Ampute Futbol 2. Liginde mücadele etmekteyiz. 20-30 tarihleri arasında 1. Lige Terfi müsabakaları için bütün hazırlıkları tamam. Kahramanmaraş’ı iyi bir şekilde temsil etmeye hazırız” dedi.

“LİGE KATILMAMIZI CELALETTİN BEY’E BORÇLUYUZ”

Takımın daha önce el değiştirmede sıkıntılı ve sancılı süreci ile birlikte Lige katılmada geç kalındığını ve büyük engeli TBMM İçişleri Komisyon Başkanı, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç’e borçlu olduklarının altını çizen Kulüp Başkanı Halit Bekereci, “Takımımızın her zaman Lige katılımından buralara gelene kadar Celalettin Başkanımız, sayın Milletvekilimiz var. 27 ilde 34 takımlı Ligde Kahramanmaraş’ın olmasını Celalettin Beye borçluyuz. Desteklerini hiçbir zaman esirgemedi. Hali hazırda bir projemizin de geçmesine vesile oldu. Burada bize de bir sözü oldu, Ankara daki bir maçı izleme şansı olacağını bizi orada da yalnız bırakmayacağının sözünü verdi. Bu durum karşısında sporcularımızda motive oldu. Bunun yanı sıra gerek tesis anlamında gerek destek anlamında her zaman yanımızda olan İl Müdürümüz Cemi Boz beyler var. Bizden biran olsun desteklerini esirgemedi ve her zaman yanımızda. Ankara’ya gidişimizi bile kendisi organize etti. Araç noktasında büyük katkıları oldu. Malzeme konusunda bizlerin yanında olan Hanefi Mahçiçek başkanımız var. Çocuklarımızın Antrenman ve maç kıyafetini ayarladı. Koltuk değnekleri ve gerekli teçhizatları temin etti. Bu noktada ASKF Başkanı Ekrem Karaoğlanla birlikte gittik ve bu destekleri aldık.

“KAHRAMANMARAŞ’IN ARKAMIZDA OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ”

Takım olarak, il olarak yönetim olarak biz her şeyi yapmaya çalışıyoruz çocuklarımıza diyen Başkan Bekereci, “Bundan sonra beklentimiz Kahramanmaraş’a yakışır, fair-play çerçevesinde bir müsabaka çıkartarak bir üst lig terfi etmek istiyoruz. İlimizin yanımızda olduğunun farkındayız. Sağ olsun yanımızda olduklarını fark ettiriyorlar bizlerde onlara layık olmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“ŞAMPİYONLUĞU KAHRAMANMARAŞ’A HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ”

Takımın Pandemiden çok etkilendiğini ve toparlanmakta zorluk çektiklerini ifade eden Kahramanmaraş Ampute Takımı Teknik Patronu Veysel Çokyiğit ise, Takımın yoğun bir kamp dönemi geçirdi ve moral ve motivasyonun iyi. Takımda moraller yerinde, Ankara dan güzel bir galibiyetle dönüş yapmak istiyoruz. İnşallah ayın 28’inden sonra buraya kupa ile gelmeyi düşünüyoruz. Takımımız iyi kendimize güveniyoruz” dedi. (HABER-FOTO: İLKER YİYEN)        

Editör: Haber Merkezi